| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi piercing u Društvo forumu; Ja imam jedan na obrvi i ful je zakon, nista pretjerano nit to dozivljvam ko neki bauk, to sam si ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-01-08
Poruka: 3
![]() | Re: piercing Ja imam jedan na obrvi i ful je zakon, nista pretjerano nit to dozivljvam ko neki bauk, to sam si htio to sam i napravio, nije me nist bolilo niti sam imao ikakve komplikacije, kad mi dosadi skinem si pa mi samo ostanu rupice i onda kombiniram kak mi se kako da!
__________________ Kad gadas, gadas samo u glavu |
| | |
| | #62 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: piercing Citat:
omg.... sad si ga pretjero... ja mislim da je nemoguće bušit kod kirurga.... nisu kirurzi tu da buše pupak nekome.... ![]() a ti što skidaš pirs ne valja to radit.... ja svoj ne skidam... | |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: piercing Citat:
![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD | |
| | |
| | #67 (permalink) | ||
| fear of the dark | Re: piercing Citat:
Citat:
opa,ti to susjedu gledaš onu stvar pa znaš ![]() | ||
| | |
| | #68 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: piercing neukrotiva, ha to im je valjda hobi ili dodatna zarada ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #70 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-05-07 Godina: 18
Poruka: 103
![]() | Re: piercing Citat:
![]() Btw,da,sa šesnaest možeš raditi.
__________________ Take this away!I can kill you if you get to close! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: piercing |
« omalovažavanje i ne prihvačanje osoba drugačijih stavova/vjera/sexualnosti...od vas
|
što učiniti kad se sviđaš dečku najbolje frendice »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:42.

ja mislim da je nemoguće bušit kod kirurga.... nisu kirurzi tu da buše pupak nekome.... 

opa,ti to susjedu gledaš onu stvar pa znaš