| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi piercing u Društvo forumu; ja bi isto htjela piercing...na nosiću il jeziku...al me strah....to mi je preslatko za vidit,a želja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-02-08 Lokacija: zagreb Godina: 19
Poruka: 19
![]() | Re: piercing ja bi isto htjela piercing...na nosiću il jeziku...al me strah....to mi je preslatko za vidit,a želja mi je barit nekog dečka sa piersom na jeziku.....pa ak ima neki nek se jevi.... |
| | |
| | #73 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: piercing a na jaju tek , joj ti mater ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #75 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: piercing pa imam pokoju dlaku i tak , ali idu u kovrce pa izgledaju ko pirs ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-02-08 Lokacija: ZagREb Godina: 15
Poruka: 73
![]() | ..ja tREnutN0 nEam pirSs..al bi Ga isTO kaO i tI hTjelLLa IMat..aL j0sH se niSam 0dlucHila..daL na desN0j 0bRvi..il Na usnI..iL na puPku..hmm.. ![]()
__________________ xXx ..luW ya.. xXx |
| | |
![]() |
| Tagovi: piercing |
« omalovažavanje i ne prihvačanje osoba drugačijih stavova/vjera/sexualnosti...od vas
|
što učiniti kad se sviđaš dečku najbolje frendice »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:55.

a jesi lik....
jel ti imaš na jaju?! 
koji lik...
..luW ya..
(na pupku ja imam-to se vidi sam kad si na plaži,ovak se ne vidi,na obrvi ima dosta ljudi,na usni je fora ak je lijep pirs i ak imaš usne za to)