| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Pitanje??? u Društvo forumu; Sta prosjecna cura od jedno 14god ocekuje od prvog sastanka. Ako se poznajes snjom, vec 2-3 tj. i znas ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-03-08
Poruka: 90
![]() | Pitanje??? Sta prosjecna cura od jedno 14god ocekuje od prvog sastanka. Ako se poznajes snjom, vec 2-3 tj. i znas vec dosta stvari o njoj. Sta ona ocekuje na prvom sastanku, da li da je se odma zažvali, da se prica sa njom... Ili sta?? To me interesuje.
__________________ PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-08 Godina: 20
Poruka: 71
![]() | Re: Pitanje??? u jebate, 14 god... hm... kad je to bilo... svakako da ju ne zažvališ odmah nego to negdje ubaciš suptilno tipa: e jel voliš gledat gospodare, da? i ja, žvalj ![]()
__________________ Riskirajmo, prisjetivši se da nikad nismo prestali tiho voljeti one koje smo nekad voljeli glasno... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Pitanje??? očekuje da joj kažeš da ju voliš,da ti se sviđa,da je lijepa,da ju zagrliš,pomaziš,poljubiš... očekuje nježnost i lijepe riječi.... donesi joj čokoladu kad se budeš išo naći s njom... neku koju ona voli...
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 198
![]() | Re: Pitanje??? Eh,to je individualno.Ne možeš biti siguran da će kod svake upaliti ista fora pa zato ne upotreljavaj fore .Budi prirodan,takav kakv jesi ,a ako joj se ne svidiš,ne žali jer cura ima još.Jedno razočaranje ne mora i ne znači kraj.A sad,slažem se s curama da cura vjerojatno očekuje nježnost,slatkorječivost i pažnju.Moraš se dokazati kako si s njom osjećajan,a u društvu "opak". ![]()
__________________ Čudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-08 Godina: 20
Poruka: 71
![]() | Re: Pitanje??? joj e nemoj joj odma reć da ju voliš ili tako neš jer će se mala prepast i pobjeći. reci joj da ti se sviđa ili što već samo ne spominji ljubav na prvom sastanku
__________________ Riskirajmo, prisjetivši se da nikad nismo prestali tiho voljeti one koje smo nekad voljeli glasno... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje??? reci joj da ti se sviđa,da ti je baš slatka....da obožavaš s njom pričat.....kako ti je super u njenom društvu.....i nemoj samo navalit na nju....ko da sutra ne postoji.....polako,čemu žurba...
__________________ ......i najgluplja žena može upravljati pametnim muškarcem, ali potrebna je veoma pametna žena da bi upravljala budalom...... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje??? Cure su ti sve rekle , tako da nemam ništa za dodat. ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
![]() |
« Nešto
|
Lice ili tijelo!?! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:03.

.Budi prirodan,takav kakv jesi ,a ako joj se ne svidiš,ne žali jer cura ima još.Jedno razočaranje ne mora i ne znači kraj.