Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Pitanje??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 očekuje da joj kažeš da ju voliš,da ti se sviđa,da je lijepa,da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-03-08, 20:04   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,922
pajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobar
Re: Pitanje???

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
očekuje da joj kažeš da ju voliš,da ti se sviđa,da je lijepa,da ju zagrliš,pomaziš,poljubiš... očekuje nježnost i lijepe riječi.... donesi joj čokoladu kad se budeš išo naći s njom... neku koju ona voli...
ja mislim da nijedna cura koju dečko pozna 2-3 tjedna ne očekuje da joj taj dečko kaže da ju voli...jer to zvuči opsesivno

neka sitnica je uvijek fora ali moraš znat granice tih sitnica
pajo-patakRi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 22:20   #12 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Poruka: 7,622
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

očekuje očeju znam ja takve cure koje takve stvari očekuju i vjeruju muškima na slatkoriječivost
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 22:26   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,922
pajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobar

al po meni je glupo da ti kažeš nekome volim te nakon 2-3 tjedna...

u 2 tjedna jedino saznaš kakvu kavu pije, koje cigarete puši, kakvu muziku sluša i šta gleda na tv-u...čak je i to previše...

i onda da nekome na osnovu toga kažeš volim te...

nikome ne bih rekao volim te pod pritiskom očekivanja niti da se dodvorim toj osobi...

jedna stvar je slatkorječivost a drugo kad nekom kažeš da ga ili ju voliš...

ali ipak danas rijetko tko shvaća te riječi ozbiljno i samo ih govori kao dobar dan...

i ne znam kakva to nesigurnost ili patologija psihe mora bit da očekuješ od nekog da ti kaže volim te tako brzo

Zadnji Uredio pajo-patakRi : 27-03-08 u 22:28.
pajo-patakRi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 22:26   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 20
Poruka: 1,123
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

ja mislim da ne očekuju....pa imala sam 16....i nisam to htjela čut,znala bi da laže......nakon 2 tjedna može reć da mu se sviđam,al da me voli,baš i ne...
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 23:08   #15 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Poruka: 7,622
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

ni ja ne očekujem nakon 2 tj da neko kaže volim te...da mi to kaže-misla bi da je lažljivi gad.al znam dosta cura koje to očekuju....i žele čuti i kad im frajer to kaže one vjeruju...
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 03:06   #16 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-04-08
Poruka: 7
skocka se izdvaja iz mase

ocekuje da joj kazes da je ljepa i da pricate o stvarima koje ona voli i onda ju njezno poljubis
skocka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 11:44   #17 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-07-08
Poruka: 33
mp_tri se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
očekuje da joj kažeš da ju voliš,da ti se sviđa,da je lijepa,da ju zagrliš,pomaziš,poljubiš... očekuje nježnost i lijepe riječi.... donesi joj čokoladu kad se budeš išo naći s njom... neku koju ona voli...
Zar ovo vole samo cure od 14 god!?

KoRn - Twisted Transistor
mp_tri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 11:48   #18 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika čokoladna_ki$$

Datum registracije: 28-06-08
Poruka: 1,086
čokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono nešto

ma dajte molim vas šta vi baljezgate reć joj da je voli na prvom sastnaku?!
pa to je stvarno previše...
trebaš lijepo pričat s njom,da joj bude ugodno,da se zabavi,da joj ne bude dosadno...
ako joj je bilo ok na sastamku pitaj je želi li to ponovit i ako kaže da poljubiš je,ali ne joj odma sd uvalit jezičinu usta ko neki napaljenik!!!!
i eventualno joj reć da ti se sviđa.
a kad reći će:JEDINO SU ONE ZNALE ŽIVJETI!!!
čokoladna_ki$$ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 11:49   #19 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-07-08
Poruka: 33
mp_tri se izdvaja iz mase

btw, volim te treba reci kada se to stvarno misli. bilo to 2 tjedna ili 2 godine. iako trebas pripaziti ako je 2 tjedna, jer, moguce da ti se samo pojacano svidja, ili da ne naletis na hladnocu s njezine strane. Oprezno

KoRn - Twisted Transistor
mp_tri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 12:19   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,429
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: mp_tri Pogledaj Poruke
btw, volim te treba reci kada se to stvarno misli. bilo to 2 tjedna ili 2 godine. iako trebas pripaziti ako je 2 tjedna, jer, moguce da ti se samo pojacano svidja, ili da ne naletis na hladnocu s njezine strane. Oprezno
ovo potpisujem, uopće nema veze koliko je vremena prošlo, ali treba znat pogodit trenutak....

ali u ovoj situaciji mi se nekak čini da bi "volim te" bilo prebrzo, rađe - slatka si, sviđaš mi se, bla, bla
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114