| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Pitanje??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 očekuje da joj kažeš da ju voliš,da ti se sviđa,da je lijepa,da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,922
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje??? Citat:
neka sitnica je uvijek fora ali moraš znat granice tih sitnica ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,922
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje??? al po meni je glupo da ti kažeš nekome volim te nakon 2-3 tjedna... u 2 tjedna jedino saznaš kakvu kavu pije, koje cigarete puši, kakvu muziku sluša i šta gleda na tv-u...čak je i to previše... i onda da nekome na osnovu toga kažeš volim te... nikome ne bih rekao volim te pod pritiskom očekivanja niti da se dodvorim toj osobi... jedna stvar je slatkorječivost a drugo kad nekom kažeš da ga ili ju voliš... ali ipak danas rijetko tko shvaća te riječi ozbiljno i samo ih govori kao dobar dan... i ne znam kakva to nesigurnost ili patologija psihe mora bit da očekuješ od nekog da ti kaže volim te tako brzo
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death Zadnji Uredio pajo-patakRi : 27-03-08 u 22:28. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,123
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje??? ja mislim da ne očekuju....pa imala sam 16....i nisam to htjela čut,znala bi da laže......nakon 2 tjedna može reć da mu se sviđam,al da me voli,baš i ne...
__________________ ......""Ljubav je kao šah...uvijek te zezne neki konj dok osvajaš kralja""...... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: Pitanje??? ni ja ne očekujem nakon 2 tj da neko kaže volim te...da mi to kaže-misla bi da je lažljivi gad.al znam dosta cura koje to očekuju....i žele čuti i kad im frajer to kaže one vjeruju...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje??? ma dajte molim vas šta vi baljezgate reć joj da je voli na prvom sastnaku?! pa to je stvarno previše... trebaš lijepo pričat s njom,da joj bude ugodno,da se zabavi,da joj ne bude dosadno... ako joj je bilo ok na sastamku pitaj je želi li to ponovit i ako kaže da poljubiš je,ali ne joj odma sd uvalit jezičinu usta ko neki napaljenik!!!! i eventualno joj reć da ti se sviđa. ![]()
__________________ kad smo rekli su PIJANICE!!!kad smo rekli su LUTALICE!!!kad smo rekli su KURVE!!!a kad reći će:JEDINO SU ONE ZNALE ŽIVJETI!!! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-07-08 Lokacija: Sl Brod
Poruka: 33
![]() | Re: Pitanje??? btw, volim te treba reci kada se to stvarno misli. bilo to 2 tjedna ili 2 godine. iako trebas pripaziti ako je 2 tjedna, jer, moguce da ti se samo pojacano svidja, ili da ne naletis na hladnocu s njezine strane. Oprezno
__________________ Hey you, hey you, finally you get it; The world ain't fair, eat you if you let it KoRn - Twisted Transistor |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,429
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje??? Citat:
ali u ovoj situaciji mi se nekak čini da bi "volim te" bilo prebrzo, rađe - slatka si, sviđaš mi se, bla, bla ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| | |
![]() |
« Tamponi
|
Gdje naći posao? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:42.

rekli su PIJANICE!!!
rekli su LUTALICE!!!
rekli su KURVE!!!