Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Poklon za valentinovo u Društvo forumu; ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-01-08, 20:57   #11 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 906
kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto
Re: Poklon za valentinovo

kontrolaleta je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 21:18   #12 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,516
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

ovo njaaaa me asociralo na jednu forumašicu

http://www.croportal.net/forum/koris...gu-biti-krava/

vidi malo postove

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 21:28   #13 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,399
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Valentinovo

Ček, kaj to nije tek za mjesec dana?!
Ove godine preskačem to preseravanje.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 21:29   #14 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 2,078
mmrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
a i kako sam spretan to bi napravio taman do slijedećeg valentinova

a i nemam kome dati
same here

Zato jer im bog vrati vrijeme potrošeno na parkiranje.
mmrki je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-01-08, 08:32   #15 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,499
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Skunk Pogledaj Poruke
Pitanje za cure; Da li biste bile zadovoljne sa takvim poklonom uz naravno ?
aaaaa i vise nego zadovoljna nema ljepseg poklona od onog kojeg ti osoba koja ga poklanja sama napravi, pa makar i ne bio dobro napravljen
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-01-08, 09:59   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 30
Poruka: 1,031
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

"Naravno da je prekrasno, naravno da bi bila sretna i zadovoljna, i naravno da bi priželjkivala i nešto opipljivije!"
Drizzt je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 11:17   #17 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,375
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Star 05-02-08, 11:34   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Poruka: 2,584
nespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

vaaaau
prekrasno je

i slažem se da je uvijek draže dobiti 'hand-made' poklon jer ipak ima onda nešto osobnog u njemu

nažalost,i ja se pridružujem ekipi....ni ja nemam
bolju polovicu za darivanje
al zato imam prijatelje koji će dobiti svoje poklone!
pa nije valjda valentinovo samo za zaljubljene?!
People couldn't believe what I'd become...
nespretna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 12:03   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Poruka: 1,971
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

meni je baš ove godine super! naime moja malička isto ko i ja ne voli valentinovo pa ćemo ga zajedno prespavat!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 12:10   #20 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-02-08
Poruka: 86
Violence se izdvaja iz mase

Ovo s lišćem je baš fora, samo jbga - lišća niotkuda sada! To se treba pokupit 3,5 mjeseca da bi se moglo nešto takvo izraditi! Al sve u svemu - fakat kul
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: poklon, valentinovo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114