| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Poklon za valentinovo u Društvo forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| charolastra | Re: Poklon za valentinovo ovo njaaaa me asociralo na jednu forumašicu ![]() http://www.croportal.net/forum/koris...gu-biti-krava/ vidi malo postove ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Poklon za valentinovo Citat:
nema ljepseg poklona od onog kojeg ti osoba koja ga poklanja sama napravi, pa makar i ne bio dobro napravljen ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Poklon za valentinovo vaaaau ![]() prekrasno je ![]() i slažem se da je uvijek draže dobiti 'hand-made' poklon jer ipak ima onda nešto osobnog u njemu ![]() nažalost,i ja se pridružujem ekipi....ni ja nemam bolju polovicu za darivanje ![]() al zato imam prijatelje koji će dobiti svoje poklone! ![]() pa nije valjda valentinovo samo za zaljubljene?! ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,971
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poklon za valentinovo meni je baš ove godine super! naime moja malička isto ko i ja ne voli valentinovo pa ćemo ga zajedno prespavat! ![]()
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-08 Lokacija: Metropola Godina: 21
Poruka: 86
![]() | Re: Poklon za valentinovo Ovo s lišćem je baš fora, samo jbga - lišća niotkuda sada! To se treba pokupit 3,5 mjeseca da bi se moglo nešto takvo izraditi! Al sve u svemu - fakat kul
__________________ Lud je samo onaj čija se ludost ne poklapa s ludošću većine. ![]() (S. Beckett) |
| | |
![]() |
| Tagovi: poklon, valentinovo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:06.

pusa

naravno ?
"Naravno da je prekrasno, naravno da bi bila sretna i zadovoljna, i naravno da bi priželjkivala i nešto opipljivije!"