| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Poklon za valentinovo u Društvo forumu; nije bitno jel veliko,il malo,bitno je da je to slatko,fora... i da joj na dobar način daš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: VALENTINOVO 2008 nije bitno jel veliko,il malo,bitno je da je to slatko,fora... i da joj na dobar način daš to.... malo romantike ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: VALENTINOVO 2008 meni je bzvz kupovati neke velike posebne poklone.. ionako ne volim kupovati nesto za blagdane ili nekakve progode.. vise me veseli kad dobijem nesto kao pravo iznenadjenje mislim da je cokolada (neka griclakica il sto vec) cist dovoljno ![]()
__________________ |
| | |
| | #55 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: VALENTINOVO 2008 slažem se....ni ja nisam za neke "spešl" pokone sa srčekima,cvjetekima i medekima....po meni (za mene ) je najlijepše pokloniti jednu crvenu ružu uz riječi "Volim te" i poljubac nakon toga...![]() i ja gotova ![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona |
| | |
| | #57 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() | Re: VALENTINOVO 2008 markan moze flajer kada budes ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #59 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poklon za valentinovo moja bobica će od mene za valentinovo dobit veliku čokoladu, uokvirenu crno-bijelu sliku nas dvoje i jednu crvenu ružu.
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: VALENTINOVO 2008 Citat:
![]() trip-ovo sa c/b fotkom je super ideja ![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona | |
| | |
![]() |
| Tagovi: poklon, valentinovo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:23.

) je najlijepše pokloniti jednu crvenu ružu uz riječi "Volim te" i poljubac nakon toga...