Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi pokloni za dečke u Društvo forumu; muči me što kupiti frendovima. kakve poklone dečki najviše vole? neke maštovite,kao zezanciju ili neke više ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-11-07, 20:45   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-11-07
Godina: 16
Poruka: 18
the tooth fairy se izdvaja iz mase
Smile pokloni za dečke

muči me što kupiti frendovima. kakve poklone dečki najviše vole? neke maštovite,kao zezanciju ili neke više praktične...ili?? i sad,pitam ja vas,dečke,mladu mušku populaciju, što biste željeli dobiti za božić (ili rođendan) od prijateljice? a cure,što biste kupile frendu?
the tooth fairy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-11-07, 20:52   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto
Re: pokloni za dečke

...a gle, treba ga poznavati...

ja sam svom frendu poslala poštom kutiju punu suhog zagrebačkog lišća...u Dubrovnik.
kontrolaleta je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-11-07, 22:14   #3 (permalink)
Hello Kitty fan

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 19
Poruka: 786
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

Citat:
Pravi autor: kontrolaleta Pogledaj Poruke
...a gle, treba ga poznavati...

ja sam svom frendu poslala poštom kutiju punu suhog zagrebačkog lišća...u Dubrovnik.
ajme kako mastovito i fora...

nikad cula za tako nesto...

naravno s druge strane taj frend treba isto tako biti mastovit..jer nekoj budali to suho lisce nece biti fora ni simpaticno
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 01:53   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 284
car_zgd se izdvaja iz mase

kupi mu kondome, stvarno, bit ce sretan...i ja bi ....ako ne nesto takvo onda parfem il tak nes
car_zgd je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 10:56   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: BITCHARKA Pogledaj Poruke
ajme kako mastovito i fora...

nikad cula za tako nesto...

naravno s druge strane taj frend treba isto tako biti mastovit..jer nekoj budali to suho lisce nece biti fora ni simpaticno

jako dobro je prihvaćeno!
kontrolaleta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 10:58   #6 (permalink)
made in china

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,333
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

univerzalni daljinac.. s lcdom naravno
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 11:02   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Citat:
Pravi autor: car_zgd Pogledaj Poruke
kupi mu kondome, stvarno, bit ce sretan...i ja bi ....ako ne nesto takvo onda parfem il tak nes
Ma kakovi kondomi,onaj prsten za uzajmno zadovoljstvo obaju partnera!
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 11:21   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-11-07
Godina: 53
Poruka: 1
xxx xxx se izdvaja iz mase

Pokloni mu nešto što neće moći odbiti :ahriman:
xxx xxx je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 14:17   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,313
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Lutku na napuhavanje ( i nemoj zaboraviti odjecu medicinske sestre )
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 18:12   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ako su ti frendovi valjda znas njihove hobije, sto ih zanima, sto bi htjeli.. ako mozes nesto od toga ili bar nesto sto ima nekakve veze s tim kupiti.. eto ti poklona..
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: decke, pokloni

« pomoć | - »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103