| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi pokloni za dečke u Društvo forumu; muči me što kupiti frendovima. kakve poklone dečki najviše vole? neke maštovite,kao zezanciju ili neke više ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-11-07 Godina: 16
Poruka: 18
![]() | muči me što kupiti frendovima. kakve poklone dečki najviše vole? neke maštovite,kao zezanciju ili neke više praktične...ili?? i sad,pitam ja vas,dečke,mladu mušku populaciju, što biste željeli dobiti za božić (ili rođendan) od prijateljice? a cure,što biste kupile frendu? ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Hello Kitty fan Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 786
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pokloni za dečke Citat:
nikad cula za tako nesto... naravno s druge strane taj frend treba isto tako biti mastovit..jer nekoj budali to suho lisce nece biti fora ni simpaticno
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pokloni za dečke Citat:
![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: pokloni za dečke ako su ti frendovi valjda znas njihove hobije, sto ih zanima, sto bi htjeli.. ako mozes nesto od toga ili bar nesto sto ima nekakve veze s tim kupiti.. eto ti poklona..
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
![]() |
| Tagovi: decke, pokloni |
« pomoć
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:00.

....ako ne nesto takvo onda parfem il tak nes

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!