| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi pokloni za dečke u Društvo forumu; Alfu Breru... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 110
![]() | Re: pokloni za dečke spomenuo neko kondome pa mi palo na pamet da mi je frendu cura kupila bokserice sa dzepom za kondom. ali je mali dzep, onako sa strane ![]() pa eto to mi je onako dobro. al ne moze ti pomoc neko s foruma jer sve ovisi do osobe. nekome ce ono lisce u kutiji bit prva liga, a nekome totalno glupo. zato moras poznat osobu kojoj kupujes, a sto je bolje poznas bolji ces poklon izabrat. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-01-07 Godina: 16
Poruka: 130
![]() | Re: pokloni za dečke ovisi kaj taj dechko voli i kakav je. npr. ako dugo spava ujutro kupi mu neku fora vekericu. ja sam se vech sa jednom frendicom dogovorio, ona dobro kuha pa mi mora napravit sirnicu. dobro to nije iznenadjene, al shta chesh. budi oridjidji i nema problema. daj mashti na volju. ja chu recimo jednoj frendici koja ima majicu "ochi su mi gore" pa chu joj ja napravit kapu sa natpisom "sise su mi dolje" josh neznam kak bi to izveo, nadam se da chu uspjet sa korektorom.i da, lutku za napuhavanje 16-godishnjak (moj kolega iz razreda) je uspio kupit. neznam gdje, al ju je kupio. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() | Re: pokloni za dečke pokazi mu sisu ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
![]() |
| Tagovi: decke, pokloni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:24.

pa mi palo na pamet da mi je frendu cura kupila bokserice sa dzepom za kondom. ali je mali dzep, onako sa strane 

josh neznam kak bi to izveo, nadam se da chu uspjet sa korektorom.