| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi pokloni za dečke u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: driver1zg pokazi mu sisu Definitivno, vjeruj tog ce se poklona zauvijek sjecat ^^... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: pokloni za dečke ak mu das sebe, ko zna mozda bude toliko fasciniran da ces imat psa uza sebe koji ce jedva cekat sljedeci rodjendan ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 35
![]() | Re: pokloni za dečke hmh...da....treba poznavat frendove...ali logično je ako ih su ti frendovi da ih poznaš :roll:
__________________ ...bili su na tvojoj strani kad si bio prva liga, a sad si na dnu dna a njih boli briga... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: pokloni za dečke ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #27 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: pokloni za dečke ak neku zajebanciju želiš napravit kupi neke lude boxe,ili lutku za napuhavanje u sexy shopu ili produžetak za kurac hahaha,ili one analne kuglice,ili umjetne sise...ak želiš neš normalno kupi mu majicu il košulju il parfem,il ak imaš vašu sliku izradi i uvečaj i urami sliku,neku lijepu čestitku.... ugl to ti sama trebaš znati ti ih poznaješ.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 3,412
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pokloni za dečke Citat:
prije dok sam trenirao tenis sa nekih 14-15 godina frendovi i frendice su mi bili tako maštoviti da sam od skoro svih dobio teniske loptice , a to mi se uopće nije sviđalo ![]() | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: pokloni za dečke Ma ono, WGW kupiš ludu majicu, ili neku kartu za tekmu(Ono kao bila je zadnja). Ili, ja ovdje kupujem majice T-Shirt Shop - Home (isprika za reklamu) |
| | |
| | #30 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: pokloni za dečke ili nađeš veeeeeelkiuuuu kutiju a nju staviš nekog živog malenog psića ili macu to je preslatko ako voli životinje i smije imati kućnog ljubimca....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: decke, pokloni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:00.