| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi pomoć u Društvo forumu; evo ovak...imam 14 godina i imam problem..mnogi imaju problem kako zbarit curu to mi nije problem...no moj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-05-08
Poruka: 2
![]() | pomoć evo ovak...imam 14 godina i imam problem..mnogi imaju problem kako zbarit curu to mi nije problem...no moj problem što poslije toga kad je zbarim šta da onda snjom radim...odemo na klupu negdje sjednemo i što onda dalje...i ne kužim razliku između brije i veze...ja sam mislio kad netko zabrije to je samo jedno noć i to je to..a moj se frend stalno viđa sa nekom curom i pitam ga ja šta jeste vi sad zajedno kaže on da samo briju..ne kužim to nikako... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: pomoć šta na klupici? ima raznih mogućnosti imas 14 i obično se u tim godinama počinje sa sexualnim odnosima, pa provaj i taj dio istrazit, al naravno jedino ako ste i ti i partnerica spremni dalje, ovo za briju hm, to je kad si s nekom curom i ona je s tobom samo radi ljubljenja/maženja/sexa, tj. to je kao veza al bez obaveza, što znači da ti možeš imat još neku curu uz tu s kojom briješ, a ona to može znat i neće se ljutit ili jednostavno, brija je kad subotom zbariš neku frendicu, a u nedjelju ste na kavi, i ponašate se kao da se to nije dogodilo, a vec iducu subotu to ponavljate
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: pomoć a jbg, to treba osjetit jel brija il nije ako ti tu curu bariš u subotu a niš ne osjećaš prema njoj, tj. ne osječaš ništa više osim potrebe za ljubljenjem i tim, onda znači da je to barenje, a ako ti osjetiš nešto prema njoj, i poslje tog barenja, i drugi dan, i za tjedan dana, znači da si se zaljubio ![]()
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: pomoć Citat:
Izvadi 10dag parizera i 5dag sira. Kupi kruh i majonezu. Napravi sandwich. Onda, stavi masu majoneze i jedi pred njom. Stisni sandwich da majoneza curi po majici njenoj i onda joj to briši rukama. Tako ćeš joj sise dirat malo (ako ih ima). A sad ozbiljno...sa 14 godina možeš je ljubiti i malo dirat preko odjeće ako ti to dopusti. Mislim, možeš ti i više ali mlad si još. Dakle, ljubljenje sigurno a može i diranje preko odjeće. Brija i veza? Brija ti je ili recimo kad si sa nekim jednu noć i to je to ili možeš ti i viđat se sa tom osobom i samo ljubiti se i to..ono da hormone malo iživiš ali nema osjećaja nema ljubavi. Mlad si ti za veze tako da te to netreba zamarat. Veza je drugo..jave ti se osjećaji, zaljubiš se, misliš samo o toj curi (ne njenoj vagini i sisama samo) nego na kompletnu osobu - i u fizičkom i psihičkom smislu. Znat ćeš kad ti se to dogodi.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: pomoć evo malik ti je sve reka... sad je danje na tebi, samo nemoj tirolsku i parizer prije izlaska jesti ![]() ne opterecuj se s tim sto je brija sto veza... pusti i sve to sidne na svoje misto, samo lagano ne forsiraj previse prepusti se pa dokle pusti ides ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: pomoć Sad bi mogao pitat "a kako znam do kuda smijem ići?" Jednostavno. Recimo ako je kreneš dirati po vagini preko odjeće i ona stavi ruku ili ti je makne - jasno je da ne želi. Ukoliko ti dopusti - samo daj. skužiš po reakciji djevojke. Tako i za sise...i za sve. ![]() Ako ona tebe napadne - brate samo pusti neka radi šta hoćee. ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: pomoć Citat:
14 godina a već takvi planovi.dobro ti je malik rekao, prerano je malo i još ne znaš šta bi radio ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: pomoć Citat:
razlika između brije i vezi je velika,i to dvoje se ne može usporedit. brija je hladna,i kad s nekim briješ boli te kurac za tu osobu jel to traje samo 1 noć,a ak si u vezi valjd budeš duže i onda maybe zavoliš tu osobu pa ti sve bude drugačije. ugl još si ti premlad,naučit ćeš ti ![]() a ak ti se frend stalno viđa s nekom curom,i stalno brije a nije u vezi.... nije mi jasno why ju ne pita da budu zajedno....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:59.

14 godina a već takvi planovi.