| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Pomoć molim! u Društvo forumu; Imam 13 godina i imam problem. Sviđa mi se jedna cura. Zaista. Drugi su mi rekli da je rekla za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-06-08
Poruka: 2
![]() | Imam 13 godina i imam problem. Sviđa mi se jedna cura. Zaista. Drugi su mi rekli da je rekla za mene da joj se sviđam. Pitao bi je za hodanje ali me je malo sram. Ako me odbije, svi će mi se smijat. Neznam što da radim . Kako da uletim? Što da kažem? |
| | |
| | #2 (permalink) |
![]() | Re: Pomoć molim! HeiLa. Ovako. ![]() curi nie lako doČč.znaš nekog koe dobar s njom a i ti ga pOznaeš?e ovako.raspitai se malo ša ta cura woli, ša ono ša ovo. onda joj se počni smješkat, uleti u razgovor, pitai za MSN..onda odi na neš teže kao za hodanje.ou jeah, ja sam kul.
__________________ ×..HeY y0u LoWeR b0y..× |
| | |
| | #3 (permalink) | |
![]() | Re: Pomoć molim! Citat:
![]() | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoć molim! Kad ste vec frendovi, baci joj tu i tamo koji kompliment, reci da ti se svidja kako izgleda, da joj lepo stoji nesto sto je obukla, da ti se svidja njeno razmisljanje,....cisto prvo da vidis kako ce sve to prihvatiti! Ako ti se bude smeskala i bude joj drago, pitaj je da izadjete, ako pristane, znaci da hoce s tobom nesto vishe...
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Pomoć molim! Citat:
Ako te odbije u bilo kojem smislu ( kino, piće, hodanje ), nemoj odmah biti slomljen, budi i dalje dobar s njom i prije ili kasnije će ona htjeti biti s tobom, ali kao što rekoh, samo se pravi hladan i nemoj skakati čim ona nešto hoće ![]() | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Pomoć molim! Citat:
Po tome, ja bih sa svim curama uz razreda bil dečko-cura Komplimente djeli, ali nemoj pretjerati Ponudi za pomoć, ali tu i tamo Ili priznaj da ju voliš, ljubav nije sramota Ja sam ovoj ptiznal zadnji dan da ju volim, i kaj sada? Odhebala me, a razred mi se divil, jer joj nitko nije muda imo to reči osim mene I dalje smo naj frendovi Budi direktan, i sada imaš praznike, 3 mjeseca šanse ![]() Gud lak | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-08
Poruka: 124
![]() | Re: Pomoć molim! Citat:
Korpa više manje - mlad si !
__________________ | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-07-08 Lokacija: ..negdje između ulice i raja..
Poruka: 7
![]() | Re: Pomoć molim! ajme...sweet.. prva cura ![]() nemoj samo biti previse nervozan i nemoj se bojati odbijanja .. ako si cuo da se i ti njoj svidas, vidjet ces da ce pristati.. hihi javi kak je proslo ![]()
__________________ .. no tears, no fears no ruined years.. =) |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Pomoć molim! Citat:
Moj ti je savjet, budi samo normalan oko nje, nemoj se praviti pametan već budi opušten, ali nek netko razglasi da ti se ona sviđa, tako će nju zaenteresirati to, a vidjet će da se ti ne bacaš na nju...odmah će ti dati znakove sviđaš li joj se ili ne, ako joj se sviđaš pozovi je van, ako ne, svejedno nisi ni pokazao da patiš za njom, tako da svakako ti nećeš izgubiti... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:42.

. Kako da uletim? Što da kažem?

×..HeY y0u LoWeR b0y..×