Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Pomoć molim! u Društvo forumu; Imam 13 godina i imam problem. Sviđa mi se jedna cura. Zaista. Drugi su mi rekli da je rekla za ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-06-08, 18:46   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-06-08
Poruka: 2
carbon888 se izdvaja iz mase
Question Pomoć molim!

Imam 13 godina i imam problem. Sviđa mi se jedna cura. Zaista. Drugi su mi rekli da je rekla za mene da joj se sviđam. Pitao bi je za hodanje ali me je malo sram. Ako me odbije, svi će mi se smijat. Neznam što da radim. Kako da uletim? Što da kažem?
carbon888 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-06-08, 21:38   #2 (permalink)
Starter

piMbOli* je zabranio reputaciju
Re: Pomoć molim!

HeiLa.
Ovako.
curi nie lako doČč.znaš nekog koe dobar s njom a i ti ga pOznaeš?e ovako.raspitai se malo ša ta cura woli, ša ono ša ovo. onda joj se počni smješkat, uleti u razgovor, pitai za MSN..onda odi na neš teže kao za hodanje.ou jeah, ja sam kul.
Odgovori sa citatom
Star 21-06-08, 08:55   #3 (permalink)
Starter

carbon888 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: piMbOli* Pogledaj Poruke
HeiLa.
Ovako.
curi nie lako doČč.znaš nekog koe dobar s njom a i ti ga pOznaeš?e ovako.raspitai se malo ša ta cura woli, ša ono ša ovo. onda joj se počni smješkat, uleti u razgovor, pitai za MSN..onda odi na neš teže kao za hodanje.ou jeah, ja sam kul.
Ovako, ja sam to već sve probao. Slušam muziku koju ona voli, ubacujem se u razgovor, zbijam šale, a ona ništa. Sada sam joj samo običan frend.
carbon888 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-06-08, 11:31   #4 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,515
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

Kad ste vec frendovi, baci joj tu i tamo koji kompliment, reci da ti se svidja kako izgleda, da joj lepo stoji nesto sto je obukla, da ti se svidja njeno razmisljanje,....cisto prvo da vidis kako ce sve to prihvatiti! Ako ti se bude smeskala i bude joj drago, pitaj je da izadjete, ako pristane, znaci da hoce s tobom nesto vishe...
Odgovori sa citatom
Star 21-06-08, 11:45   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-06-08
Godina: 18
Poruka: 145
Supremeus se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Supremeus

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Kad ste vec frendovi, baci joj tu i tamo koji kompliment, reci da ti se svidja kako izgleda, da joj lepo stoji nesto sto je obukla, da ti se svidja njeno razmisljanje,....cisto prvo da vidis kako ce sve to prihvatiti! Ako ti se bude smeskala i bude joj drago, pitaj je da izadjete, ako pristane, znaci da hoce s tobom nesto vishe...
Slažem se, imao sam i ja ja u tvojim godinama sličan problem, samo se ponekada nađi u njenoj blizinu, u razgovoru, nemoj sad dopustiti da ti priča o intimi jer će misliti da ste onda prijatelji, malo se i pravi hladan, nemoj na sve što kaže reći, joooj da slažem se s tobom, i onda nakon, 1,2 tjedna je pitaj hoće li ići s tobom u kino ili malo u grad, ako pristane to ti većinom znači da hoće, i onda je u gradu uhvatiš za ruku, ako ti da ruku to je onda sigurno gotovo i tek je onda pred kraj "spoja" pitaj jel želi da budete zajedno...
Ako te odbije u bilo kojem smislu ( kino, piće, hodanje ), nemoj odmah biti slomljen, budi i dalje dobar s njom i prije ili kasnije će ona htjeti biti s tobom, ali kao što rekoh, samo se pravi hladan i nemoj skakati čim ona nešto hoće
Supremeus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-08, 15:42   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 1,110
Inšpektor se izdvaja iz maseInšpektor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Inšpektor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor

Citat:
a ja se nebi složio baš...
Po tome, ja bih sa svim curama uz razreda bil dečko-cura
Komplimente djeli, ali nemoj pretjerati
Ponudi za pomoć, ali tu i tamo
Ili priznaj da ju voliš, ljubav nije sramota
Ja sam ovoj ptiznal zadnji dan da ju volim, i kaj sada?
Odhebala me, a razred mi se divil, jer joj nitko nije muda imo to reči osim mene
I dalje smo naj frendovi
Budi direktan, i sada imaš praznike, 3 mjeseca šanse
Gud lak
Odgovori sa citatom
Star 28-06-08, 14:32   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-06-08
Poruka: 33
micho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku micho

Citat:
Pravi autor: carbon888 Pogledaj Poruke
Imam 13 godina i imam problem. Sviđa mi se jedna cura. Zaista. Drugi su mi rekli da je rekla za mene da joj se sviđam. Pitao bi je za hodanje ali me je malo sram. Ako me odbije, svi će mi se smijat. Neznam što da radim. Kako da uletim? Što da kažem?
gle..imas i ovu opciju...pitas ju za hodanje prek moba..ak prihvati..super..ak ne..reci da ti je sestra il brat uzeli mob..il neki frend..i poslali to iz zajebancije..ja sam se jednom tak izvuko..mozd upali..sretno..
micho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-06-08, 14:52   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-05-08
Poruka: 124
johany se izdvaja iz mase

Citat:

Korpa više manje - mlad si !
Star 03-07-08, 08:14   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-07-08
Poruka: 7
divljakusha se izdvaja iz mase

ajme...sweet.. prva cura
nemoj samo biti previse nervozan i nemoj se bojati odbijanja ..
ako si cuo da se i ti njoj svidas, vidjet ces da ce pristati..
hihi javi kak je proslo
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 09:21   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-06-08
Godina: 18
Poruka: 145
Supremeus se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Supremeus

Citat:
Pravi autor: micho Pogledaj Poruke
gle..imas i ovu opciju...pitas ju za hodanje prek moba..ak prihvati..super..ak ne..reci da ti je sestra il brat uzeli mob..il neki frend..i poslali to iz zajebancije..ja sam se jednom tak izvuko..mozd upali..sretno..
Nemoj se ljutiti Misho, ali to je UBER dječja fora, zbog toga te samo može cura ismijati ili nećeš nikada više imati šanse kod nje...
Moj ti je savjet, budi samo normalan oko nje, nemoj se praviti pametan već budi opušten, ali nek netko razglasi da ti se ona sviđa, tako će nju zaenteresirati to, a vidjet će da se ti ne bacaš na nju...odmah će ti dati znakove sviđaš li joj se ili ne, ako joj se sviđaš pozovi je van, ako ne, svejedno nisi ni pokazao da patiš za njom, tako da svakako ti nećeš izgubiti...
Supremeus je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114