Stranica 1 od 7 123456 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 61

Pomoc..SeX

Raspravljate o temi Pomoc..SeX u Teens forumu, dio Društvo foruma; Pomozite molim vas u pitanje je SeX sa curom od 14 god.... Ovako prica pocinje:Ima jedna cura jako je zgodna.Kad ...

Starter
    Datum registracije
    16-07-09
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Question Pomoc..SeX

Pomozite molim vas u pitanje je SeX sa curom od 14 god....Ovako prica pocinje:Ima jedna cura jako je zgodna.Kad nam je na vidiku,strasti nam podivljaju.Mala je bomba.,Ja i frend (imamo 17 god) smo mislili da je odvedemo na "izlet" izvan grada i tamo pricamo s njom i onda da je ispitujemo o sexu i da li bi ona to htjela.Mozda bi pristala ,a mozda i ne....
    al tu ima problem nezz kak se tijelo kod cura razvija.npr
    kad bi ona pristala i mi bi jebali( nezz kak da se drugacije izrazim)sad kad bi mi stavili svog kapetana(penis)kako bi ona to izdrzala 2 penisa ..

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika mentol
    Datum registracije
    09-02-08
    Starost
    30
    Poruka
    2,145
    Liked
    2 times

Re: Pomoc..SeX

vidim da tema ima 30 pogleda i ni jedan odgovor, pa ću ti ja reći grubu istinu, kad nitko drugi ne želi:

momak jesi ti malo mutav?a?

ako ti je već dosadila desanka, de nađi si curu svojih godina (iako ne znam koja bi htjela biti u tvojoj blizini ako si i inače ovako bistar), a ostavi djecu na miru debilu jedan!
    mudra izreka

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Nisi ti normalan!
    Za njeno dobro, nadam se da neće pristati na izlet s vama, jer kako ste mutavi, mogli bi ju i silovati.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,078
    Liked
    311 times

Citat Pravi autor: Mandzukic453 Pogledaj Poruke
    smo mislili da je odvedemo na "izlet" izvan grada i tamo pricamo s njom i onda da je ispitujemo o sexu

e da mi je čuti taj razgovor!!

mislim, nemam ja niš protiv tebe, samo prema debilnoj temi koju si otvorio sudim da si kreten.
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Banned
    Datum registracije
    11-08-08
    Poruka
    4,365
    Liked
    3 times

ja ću zavarit ka protočni bojler

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

pojebite jedan drugog u dupe ako vam toliko divljaju strasti!!!

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika žena mačka
    Datum registracije
    19-01-09
    Starost
    25
    Poruka
    2,714
    Liked
    20 times

Citat Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
    pojebite jedan drugog u dupe ako vam toliko divljaju strasti!!!
    kraljica si
    Prijaznost i uljudnost mogu od prosječne osobe stvorit natprosječnu, dok ravnodušnost i pomanjkanje interesa mogu od natprosječne osobe stvoriti prosječnu.

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Ne znam jel ja u nekom čudnom svijetu živim, ali djeca od 17 godina da se tako ponašaju. Što, do 18 sve probaju?
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,078
    Liked
    311 times

e moja tendre. ponašaju se ona od 14, a ova do 17 više ni ne znaju šta bi sa sobom...
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Stranica 1 od 7 123456 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku