| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Postivanje tudjeg misljenja!!! u Društvo forumu; ZANIMA ME I UVIJEK ME ZANIMALO ZASTO LJUDI JEDNOSTAVNO ne postuju tudje misljenje, i usput kad bi svi ljudi imali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,781
![]() ![]() | Postivanje tudjeg misljenja!!! ZANIMA ME I UVIJEK ME ZANIMALO ZASTO LJUDI JEDNOSTAVNO ne postuju tudje misljenje, i usput kad bi svi ljudi imali isto misljenje kakav bi to bio svijet :hhm i kakav je to mentalitet gdje nitko nikoga ne postuje ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: POSTIVANJE TUDJEG MISLJENJA!!! driver počinje filozofiju..... neki ljudi poštuju tuđe mišljenje,a neki ne.... ja osobno poštivam ugl,ali me živcira kad neko ne poštiva moje i počne pametovat i srat.... kad bi svi ljudi imali ista mišljenja,bio bi presavršeno dosadan svijet.... a to da niko nikoga ne poštuje-nije,nekog se poštuje nekog ne.... pa ne možeš sve poštivat jednako... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned | Re: Postivanje tudjeg misljenja!!! vise kurtuazna tema, u principu mnogi ce reci da postuju tudju spiku,a u stvari seru ja prvi , jebe mi se hoce li neko razumeti moje misljenje ili ne , ja ako sam neki stav izneo sa argumentima sta ce onaj drugi svariti u svojoj glavi neznam |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Postivanje tudjeg misljenja!!! zato jer svi misle da su oni u pravu, da su oni sablona za "normalan" zivot i da su samo njihovi stavovi ispravni.
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-05-07 Godina: 17
Poruka: 103
![]() | Re: Postivanje tudjeg misljenja!!! Citat:
![]()
__________________ Take this away!I can kill you if you get to close! | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,781
![]() ![]() | Re: Postivanje tudjeg misljenja!!! prvo: 1. svaka osoba je posebna biljka!!!! 2.svaka osoba je jednika za sebe 3.svaka osoba drugacije razmislja 4.ne postoje dvije osobe koje imaju isto razmisljanje o svemu 5.niti jedna osoba nemoze biti dobra kopija originala 6.kaj moramo biti zatucani 7. svatko tko hoce uvjerit drugu osobu u svom uvjerenju, zapravo sebe uvjeruje da su bas ta uvjerenja prava i ne zeli da mu itko poljulja uvjerenja pa onda ljudi koji bog su u danasnje vrijeme vecina ljudi zatucana ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,094
![]() ![]() | Re: Postivanje tudjeg misljenja!!! Citat:
...a ti, zar nisi i ti tu?!!? ...zajedno s nama!!!
__________________ | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,430
![]() ![]() ![]() | Re: Postivanje tudjeg misljenja!!! apsolutno...ja postujem tudje misljenje,i imam strpljenja svakoga saslušati... ako nije u pravu,pokušam mu objasniti...i ja moje mišljnenje nemjenjam nikada
__________________ ŠTO GA VIŠE LOME,TO GA VOLIM JAČE T1950 |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:01.