Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Postivanje tudjeg misljenja!!! u Društvo forumu; postujem tude misljenje i fino saslusam kaj mi ima za rehci....ako se u misljenjima razilazimo ja fino istaknem svoje.......

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-02-08, 17:05   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,367
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor
Re: Postivanje tudjeg misljenja!!!

postujem tude misljenje i fino saslusam kaj mi ima za rehci....ako se u misljenjima razilazimo ja fino istaknem svoje....ak ga ne postuje kaj da mu radim....badava se s bedakom raspravljat....

ak je situation da ja il netko drugi iznosi misljenje oko neke stvari i to je misljenje pravo stanje stvari onda zna doci do kacenja....al sve u najboljoj namjeri....zasto ostavit covjeka u krivom uvjerenju kad mu je na dlanu ponudeno pravo....

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 09:47   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,099
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
driver počinje filozofiju..... neki ljudi poštuju tuđe mišljenje,a neki ne.... ja osobno poštivam ugl,ali me živcira kad neko ne poštiva moje i počne pametovat i srat....
kad bi svi ljudi imali ista mišljenja,bio bi presavršeno dosadan svijet.... a to da niko nikoga ne poštuje-nije,nekog se poštuje nekog ne.... pa ne možeš sve poštivat jednako...

Dakle da vidim ako sam dobro shvatio, ti poštuješ tuđe mišljenje ako se ne kosi s tvojim mišljenjem, jer ako se kosi, onda započinješ svoj mali rat sa tom osobom; nazivaš ju imenima, i govoriš protiv nje!
Ne, i ti kao i većina ne poštuješ tuđe mišljenje!

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
zato jer svi misle da su oni u pravu, da su oni sablona za "normalan" zivot i da su samo njihovi stavovi ispravni.
Iskreno ničiji stavovi nisu ispravni, ovisi samo statistički gledano koliko ih je za nešto i koliko ih je protiv i na temelju toga se povlače tzv. normativi!!!

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
postujem tude misljenje i fino saslusam kaj mi ima za rehci....ako se u misljenjima razilazimo ja fino istaknem svoje....ak ga ne postuje kaj da mu radim....badava se s bedakom raspravljat....

ak je situation da ja il netko drugi iznosi misljenje oko neke stvari i to je misljenje pravo stanje stvari onda zna doci do kacenja....al sve u najboljoj namjeri....zasto ostavit covjeka u krivom uvjerenju kad mu je na dlanu ponudeno pravo....
Zato jer svaki idiot, ako je doista o idiotu riječ ima pravo živjeti kao idiot, i misliti kao idiot, a ti se zbog toga nemaš razloga živcirati jer nečeš postići ništa od onoga što si htio, a izbedirat češ se skroz!!!
Star 13-02-08, 10:30   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,254
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

drizzt za ovo rep+ , svaka cast, vecina ljudi kaze da postuje tudje misljenje , ali.... e nema ali ili postujes, ili si zatucan u svojim uvjerenjima
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 11:10   #14 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,258
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: Drizzt Pogledaj Poruke
Dakle da vidim ako sam dobro shvatio, ti poštuješ tuđe mišljenje ako se ne kosi s tvojim mišljenjem, jer ako se kosi, onda započinješ svoj mali rat sa tom osobom; nazivaš ju imenima, i govoriš protiv nje!
Ne, i ti kao i većina ne poštuješ tuđe mišljenje!
ma nemoj-nije istina.poštivam ja tuže mišljenje. ne počinjem rat s tom osobom i ne govorim protiv nje,nego ja popričam s tom osobom,i držim do svog mišljenja.ne kontaš ti mene.
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 11:50   #15 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,163
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Eh sad... poštujem ja svačije razmišljanje i mišljenje ali uvelike o tom poštivanju mišljenja ovisi kakva osoba se nalazi sa druge strane komunikacijskog kanala.

Ako je neka zadrta, i želi meni nametnuti svoje mišljenje na silu - e nemože. Takvog ignoriram i amen. Ako ja poštujem tvoje poštuj i ti moje. Ako nećeš - ko te jebe možemo i bez tebe.
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 12:02   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,276
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
Eh sad... poštujem ja svačije razmišljanje i mišljenje ali uvelike o tom poštivanju mišljenja ovisi kakva osoba se nalazi sa druge strane komunikacijskog kanala.

Ako je neka zadrta, i želi meni nametnuti svoje mišljenje na silu - e nemože. Takvog ignoriram i amen. Ako ja poštujem tvoje poštuj i ti moje. Ako nećeš - ko te jebe možemo i bez tebe.
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 12:05   #17 (permalink)
dr.sc. Foruma

driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

malik rep+ , ako si zapravo takav svaka cast
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 14:54   #18 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,258
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
tako i ja!
Odgovori sa citatom
Star 15-02-08, 13:48   #19 (permalink)
Banned

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 1,158
Titan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz mase

Ne postujem misljenje osobe koja ne tenti ni malo za ono koje ja imam.
Titan2222 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 11:21   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
tako i ja!
al ti nedam rep , ma zezam se ev i tebi ak si takva, a vidio sam da jesi , svka cast , samo sam previse rep podavao u 24 sata pa moras cekat do sutra
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111