| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Postivanje tudjeg misljenja!!! u Društvo forumu; postujem tude misljenje i fino saslusam kaj mi ima za rehci....ako se u misljenjima razilazimo ja fino istaknem svoje....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Postivanje tudjeg misljenja!!! postujem tude misljenje i fino saslusam kaj mi ima za rehci....ako se u misljenjima razilazimo ja fino istaknem svoje....ak ga ne postuje kaj da mu radim....badava se s bedakom raspravljat.... ak je situation da ja il netko drugi iznosi misljenje oko neke stvari i to je misljenje pravo stanje stvari onda zna doci do kacenja....al sve u najboljoj namjeri....zasto ostavit covjeka u krivom uvjerenju kad mu je na dlanu ponudeno pravo....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #12 (permalink) | |||
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,099
![]() ![]() | Re: Postivanje tudjeg misljenja!!! Citat:
Dakle da vidim ako sam dobro shvatio, ti poštuješ tuđe mišljenje ako se ne kosi s tvojim mišljenjem, jer ako se kosi, onda započinješ svoj mali rat sa tom osobom; nazivaš ju imenima, i govoriš protiv nje! Ne, i ti kao i većina ne poštuješ tuđe mišljenje! Citat:
Citat:
__________________ | |||
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: Postivanje tudjeg misljenja!!! drizzt za ovo rep+ , svaka cast, vecina ljudi kaze da postuje tudje misljenje , ali.... e nema ali ili postujes, ili si zatucan u svojim uvjerenjima ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #14 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Postivanje tudjeg misljenja!!! ma nemoj-nije istina.poštivam ja tuže mišljenje. ne počinjem rat s tom osobom i ne govorim protiv nje,nego ja popričam s tom osobom,i držim do svog mišljenja.ne kontaš ti mene.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Postivanje tudjeg misljenja!!! Eh sad... poštujem ja svačije razmišljanje i mišljenje ali uvelike o tom poštivanju mišljenja ovisi kakva osoba se nalazi sa druge strane komunikacijskog kanala. Ako je neka zadrta, i želi meni nametnuti svoje mišljenje na silu - e nemože. Takvog ignoriram i amen. Ako ja poštujem tvoje poštuj i ti moje. Ako nećeš - ko te jebe možemo i bez tebe.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postivanje tudjeg misljenja!!! Citat:
![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. | |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Postivanje tudjeg misljenja!!! malik rep+ , ako si zapravo takav svaka cast ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Postivanje tudjeg misljenja!!! Citat:
tako i ja! ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Postivanje tudjeg misljenja!!! al ti nedam rep , ma zezam se ev i tebi ak si takva, a vidio sam da jesi , svka cast , samo sam previse rep podavao u 24 sata pa moras cekat do sutra ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:57.

, ma zezam se ev i tebi ak si takva, a vidio sam da jesi , svka cast