| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Postivanje tudjeg misljenja!!! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: driver1zg al ti nedam rep , ma zezam se ev i tebi ak si takva, a vidio sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Postivanje tudjeg misljenja!!! Citat:
ja sam ti iskrena i na forumu i u stvarnosti.... ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postivanje tudjeg misljenja!!! Jel' to kao neki poziv il' ponuda možda? ![]() ne trebam te upoznavat... jesi li žena? Jesi. e pa onda je sve jasno ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #25 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Postivanje tudjeg misljenja!!! nije ni poziv ni ponuda nego samo kažem. ja nikog ne pozivam i ništa ne nudim... da žena sam... e damfisk tebe treba hahah -zekim se
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postivanje tudjeg misljenja!!! Citat:
Zašto? Šta sam ti skrivio? ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postivanje tudjeg misljenja!!! Osobu postujem zbog njenog misljenja i nacina razmisljanja. Ako mi se nacin razmisljanja neke osobe ne svida, onda ne mogu postivat tu osobu, kao ni razmisljanje te osobe. Recimo nikako ne mogu postivat osobu koja misli da je zenska kriva za silovanje zato sta je obukla minicu. Razliku u razmisljanju postujem dokle god to nisu ekstremi, kao ovaj gore naveden primjer. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Postivanje tudjeg misljenja!!! Pa sad...trebalo bi definirati što znači poštivati tuđe mišljenje. Iskreno, ne poštujem svačije mišljenje i isto tako mislim da to nije ni potrebno, što ne znači da se upuštam u bilo kakva vrijeđanja, nego nastojim izbjegavati diskusije. Npr. čitam u temi ˝kućni ljubimci˝ da čovjek podržava borbe pasa. Zašto bi ja to morala poštivati? Mogu shvatit da netko ne voli životinje, ali nečije odobravanje bilo kakve vrste nasilja neću nikada poštivati.
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: Postivanje tudjeg misljenja!!! kaj da ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:49.

, ma zezam se ev i tebi ak si takva, a vidio sam da jesi , svka cast
, samo sam previse rep podavao u 24 sata pa moras cekat do sutra 

hahah -zekim se