| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Postivanje tudjeg misljenja!!! u Društvo forumu; Ja poštujem tuđe mišljenje, ako nitko ne gazi po mojemu!! Sa ljudima se znam obračunati samo ako se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,099
![]() ![]() | Re: Postivanje tudjeg misljenja!!! Ja poštujem tuđe mišljenje, ako nitko ne gazi po mojemu!! Sa ljudima se znam obračunati samo ako se nađemo na kavi, ili slično! Ovakvi "razgovori" na forumima dovode svađanjima, jer se ne vide motovi rukama i grimase kao i pokreti lica! Toga u stvarnom razgovoru nema, i onda umjesto da se priklonimo nečijem mišljenju sve ispadne kao da ga popljujemo, unatoč smajličima!!! ...i tada ljudi ne zaključe ono što si htio reći, već ono što su pogrešno protumačili u tvom postu , i to ih ljuti! Tako sam ja naživcirao mnoge, kao i oni mene!!!!!!!
__________________ Zadnji Uredio Drizzt : 21-02-08 u 13:41. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Postivanje tudjeg misljenja!!! ma neko treba poštivati tvoje i ti trebaš poštivati njegovo i to je tako najbolje....uzajamno poštivanje jel jadno je da npr ti poštuješ tuđe a neko gazi po tvome.... jebeš to
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #33 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: Postivanje tudjeg misljenja!!! istina, i jos kad bi se toga svi drzali to bi bilo predobro da bi bilo istinito ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 422
![]() | Re: Postivanje tudjeg misljenja!!! Citat:
razumijem te i u potpunosti se slažem kao i sa ovim što je i neukrotiva rekla!eh...da svi poštuju i prihvaćaju tuđe mišljenje i ne shvate sve ozbiljno.....bilo bi ![]() | |
| | |
| | #36 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Postivanje tudjeg misljenja!!! nebi bio idealan, bio bi pre stvaran , svatko ima svoje misljenje i to je sasvim normalno, ali ako ja mogu cjeniti neku osobu na temelju njegovog razmisljanja i postivat to onda netko moze i moje ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | Re: Postivanje tudjeg misljenja!!! to svi poštuju valjda osim političara ![]() najzanimljiviji ljudi su mi oni koji bi samo pričali a nebi nikog saslušali, kad god im nešto kažeš oni imaju najkrači mogući odgovor, samo sebe žele slušati.. |
| | |
| | #39 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Postivanje tudjeg misljenja!!! da to je u banani skroz, ali s takvim onda osobama netreba niti ulaziti u rasprave ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:15.

jel jadno je da npr ti poštuješ tuđe a neko gazi po tvome.... jebeš to

razumijem te i u potpunosti se slažem kao i sa ovim što je i neukrotiva rekla!