Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 25

Prijateljstvo se raspadaa..

Raspravljate o temi Prijateljstvo se raspadaa.. u Teens forumu, dio Društvo foruma; ovako.. dugaa temaa.. molim vas rijeseenjeeee.. prijateljica.. bile smo bff u osnovnoj.. upisale smo istu skolu, isti smjer, ali nismo ...

Starter
    Datum registracije
    10-01-09
    Poruka
    16
    Liked
    0 times

Prijateljstvo se raspadaa..

ovako..
    dugaa temaa.. molim vas rijeseenjeeee..
    prijateljica.. bile smo bff u osnovnoj.. upisale smo istu skolu, isti smjer, ali nismo ubacene u isti razz.. ali smo i dalje ostale exxxtraaaa
    prosle god.. ja sam se zabb s momkom kojeg sam fkt volila.. on prekine samnom, radi nje.. i ona mene pitala dali ce mi smetati da pocnu.. aa nemogu joj rec da ce mi smetati.. to nikad.. bila sam hladnokrvna, pravila da mi sasvim svejedno.. ni mrvicu nisam pokazivalja ljutnje, mrznje ili bilo ceg drugog... a u meni je kuvalo nesto posebno, ali nije izlazilo van..
    oni su prekinuli..svako sad ima svoj zivot od njih dvoje..
    ona ima momka.. 2 mjeseca su skupa.. da bi taj momak prije neki dan prekino s njom radi mene.. o cemu ja nisam imala pojma.. znaci ja mu se svidjam.. a neam to pojma.. pitao me, ja naravno odbijala radi NJE.. dok me ona BUKVALNO nije pocela nagovarati da pocnemo, da su mi vrata s njene strane otvorena.. da ga nevoli.. bla bla.. i mi pocnemo..
    kad sam ja njoj rekla da smo ipak poceli.. ona je meni pocela s pricama kako joj je zivot crn, nezivi joj se.. kakk se drogira, pije.. bla bla.. al jos uvijek je sve ok.. da bi mi danas rekla kako se neljuti na mene sto smo poceli, nego sto smo mi "mutili" dok su oni bili zajedno.. al nigdjee vezee s vezom.. i pola skoli je ona ispricala neku pricu koja uopce nije tocna..
    dali da prekidam s tim momkom radi nje.. da se smire malo odnosi.. ili sta da radimmm???
    heeeeeeeeeelllppp meeeeee

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Re: Prijateljstvo se raspadaa..

Koliko ti imaš godina?

Starter
    Datum registracije
    10-01-09
    Poruka
    16
    Liked
    0 times

17 XD

Datum registracije
    28-04-07
    Starost
    26
    Poruka
    7,663
    Liked
    56 times

Zajebi i dečka i tu drugaricu, jer ti to očigledno ni nisu (i jedno i drugo).

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Aha... OK.

Čuj... vjerovala ili ne, te stvari se relativno često događaju... u toj dobi, pogotovo...

Stvar je u biti vrlo jednostavna - ali ti, nažalost, nitko od nas ne može sugerirat rješenje. To moraš dokučit sama...

Je li ti taj momak doista toliko bitan?

odnosno

Je li ti ta cura zaista tako dobra prijateljica (obzirom da je proširila te lažne priče, i da se tako ponaša)?

Kad sama sa sobom raščistiš odgovorena na gornja pitanja, problem će bit rješen.

Eto... nadam se da sam barem malo pomogao...

Datum registracije
    28-04-07
    Starost
    26
    Poruka
    7,663
    Liked
    56 times

Da, damf je to podrobno i super objasnio za razliku od mene

Uvaženi forumas Avatar od korisnika bloody_filthy
    Datum registracije
    22-02-08
    Poruka
    527
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: _RenncY Pogledaj Poruke
    ovako..
    dugaa temaa.. molim vas rijeseenjeeee..
    prijateljica.. bile smo bff u osnovnoj.. upisale smo istu skolu, isti smjer, ali nismo ubacene u isti razz.. ali smo i dalje ostale exxxtraaaa
    prosle god.. ja sam se zabb s momkom kojeg sam fkt volila.. on prekine samnom, radi nje.. i ona mene pitala dali ce mi smetati da pocnu.. aa nemogu joj rec da ce mi smetati.. to nikad.. bila sam hladnokrvna, pravila da mi sasvim svejedno.. ni mrvicu nisam pokazivalja ljutnje, mrznje ili bilo ceg drugog... a u meni je kuvalo nesto posebno, ali nije izlazilo van..
    oni su prekinuli..svako sad ima svoj zivot od njih dvoje..
    ona ima momka.. 2 mjeseca su skupa.. da bi taj momak prije neki dan prekino s njom radi mene.. o cemu ja nisam imala pojma.. znaci ja mu se svidjam.. a neam to pojma.. pitao me, ja naravno odbijala radi NJE.. dok me ona BUKVALNO nije pocela nagovarati da pocnemo, da su mi vrata s njene strane otvorena.. da ga nevoli.. bla bla.. i mi pocnemo..
    kad sam ja njoj rekla da smo ipak poceli.. ona je meni pocela s pricama kako joj je zivot crn, nezivi joj se.. kakk se drogira, pije.. bla bla.. al jos uvijek je sve ok.. da bi mi danas rekla kako se neljuti na mene sto smo poceli, nego sto smo mi "mutili" dok su oni bili zajedno.. al nigdjee vezee s vezom.. i pola skoli je ona ispricala neku pricu koja uopce nije tocna..
    dali da prekidam s tim momkom radi nje.. da se smire malo odnosi.. ili sta da radimmm???
    heeeeeeeeeelllppp meeeeee
    Tvoj život je kao neka sapunica.Zašto si i dalje dobra s njom,ako smatraš da širi laži o tebi?Zašto ulažiš u te cirkularne veze svatko sa svakim kad tome nema kraja?Pristala si na vezu s tim dečkom na nagovor frendice.Je l ito tvoj ili njezin život?Radiš ono što želiš,što ti se sviđa,a ne što ti netko kaže da bi bilo dobro da napraviš.
    "Budite onakvi kakvi želite izgledati."
    (Sokrat)

Starter
    Datum registracije
    10-01-09
    Poruka
    16
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
    Aha... OK.

Čuj... vjerovala ili ne, te stvari se relativno često događaju... u toj dobi, pogotovo...

Stvar je u biti vrlo jednostavna - ali ti, nažalost, nitko od nas ne može sugerirat rješenje. To moraš dokučit sama...

Je li ti taj momak doista toliko bitan?

odnosno

Je li ti ta cura zaista tako dobra prijateljica (obzirom da je proširila te lažne priče, i da se tako ponaša)?

Kad sama sa sobom raščistiš odgovorena na gornja pitanja, problem će bit rješen.

Eto... nadam se da sam barem malo pomogao...
    da, kuzim..
    ona fkt nije prijateljica..
    ali sad pola skole ima lose misljenje o meni, radi nje..
    jos samo tjedan idemo u skolu.. kad se vratimo u 4 razz.. dali je moguce da se to sve smiri, ak pri tome ostanem s tim deckom?

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Da li je moguće da se sve smiri? Hmmm.... joj, to ti nitko ne može sa sigurnošću reći... ne možemo ni ja ni ti niti bilo tko treći predvidjeti šta će se dogoditi u budućnosti...

Ali, ljeto je dugo... možda ti i taj momak ostanete skupa, bude vam lijepo i baš vas briga šta drugi govore... možda ti nađeš novog momka... možda ti ta "prijateljica" nađe momka, unormali se...

Svašta se može dogodit... ti i taj tvoj momak lijepo uživajte u zaljubljenosti... bit će sta bude...

Starter
    Datum registracije
    10-01-09
    Poruka
    16
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: bloody_filthy Pogledaj Poruke
    Tvoj život je kao neka sapunica.Zašto si i dalje dobra s njom,ako smatraš da širi laži o tebi?Zašto ulažiš u te cirkularne veze svatko sa svakim kad tome nema kraja?Pristala si na vezu s tim dečkom na nagovor frendice.Je l ito tvoj ili njezin život?Radiš ono što želiš,što ti se sviđa,a ne što ti netko kaže da bi bilo dobro da napraviš.
    ee nisi nesto shvatila.. ja nisam pocela na njen nagovor, jer da nije nje ja bi pocela bez promisljanja.. ja nisam htjela poceti s njim radi nje, zat jer je on bio s njom prije mene.. kuziss?? ona je rekla da s njene strane smijem, da je sve okey.. znaci da se neljuti, da ga nevoli, da jednostavno zeli da pocnemo.. poslije drukcija prica..
    u svakom slucaju.. hvala

Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku