Koliko ti imaš godina?![]()
Raspravljate o temi Prijateljstvo se raspadaa.. u Teens forumu, dio Društvo foruma; ovako.. dugaa temaa.. molim vas rijeseenjeeee.. prijateljica.. bile smo bff u osnovnoj.. upisale smo istu skolu, isti smjer, ali nismo ...
Koliko ti imaš godina?![]()
17 XD
Zajebi i dečka i tu drugaricu, jer ti to očigledno ni nisu (i jedno i drugo).
Aha... OK.
Čuj... vjerovala ili ne, te stvari se relativno često događaju... u toj dobi, pogotovo...
Stvar je u biti vrlo jednostavna - ali ti, nažalost, nitko od nas ne može sugerirat rješenje. To moraš dokučit sama...
Je li ti taj momak doista toliko bitan?
odnosno
Je li ti ta cura zaista tako dobra prijateljica (obzirom da je proširila te lažne priče, i da se tako ponaša)?
Kad sama sa sobom raščistiš odgovorena na gornja pitanja, problem će bit rješen.
Eto... nadam se da sam barem malo pomogao...
Da, damf je to podrobno i super objasnio za razliku od mene![]()
Tvoj život je kao neka sapunica.Zašto si i dalje dobra s njom,ako smatraš da širi laži o tebi?Zašto ulažiš u te cirkularne veze svatko sa svakim kad tome nema kraja?Pristala si na vezu s tim dečkom na nagovor frendice.Je l ito tvoj ili njezin život?Radiš ono što želiš,što ti se sviđa,a ne što ti netko kaže da bi bilo dobro da napraviš.
"Budite onakvi kakvi želite izgledati."
(Sokrat)
Da li je moguće da se sve smiri? Hmmm.... joj, to ti nitko ne može sa sigurnošću reći... ne možemo ni ja ni ti niti bilo tko treći predvidjeti šta će se dogoditi u budućnosti...
Ali, ljeto je dugo... možda ti i taj momak ostanete skupa, bude vam lijepo i baš vas briga šta drugi govore... možda ti nađeš novog momka... možda ti ta "prijateljica" nađe momka, unormali se...
Svašta se može dogodit... ti i taj tvoj momak lijepo uživajte u zaljubljenosti... bit će sta bude...
![]()
ee nisi nesto shvatila.. ja nisam pocela na njen nagovor, jer da nije nje ja bi pocela bez promisljanja.. ja nisam htjela poceti s njim radi nje, zat jer je on bio s njom prije mene.. kuziss?? ona je rekla da s njene strane smijem, da je sve okey.. znaci da se neljuti, da ga nevoli, da jednostavno zeli da pocnemo.. poslije drukcija prica..
u svakom slucaju.. hvala![]()