| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Problemi u godinama u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Ive_ri lol pa on je muško kako to bi se trebao šminkat lool Mislila sam da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,983
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problemi u godinama ma kak da pusti..e al sjechate se one epizode kad je cartman postal odrastao?? kad je kupil dlake tak i ti morash
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #27 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problemi u godinama Ne brini, mene ponekada traže osobnu ako nešto kupujem ili kad skuže koliko mi godina i da je okoštavanje završeno kažu mi a ti više nećeš rast ![]() Tako da ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problemi u godinama To ti uopće nije problem, meni ljudi isto kažu da imam par godina manje. Meni je to sasvim ok, bar mogu pokrivat šire tržište ![]() Strpi se koju godinu sve ti to dođe na mjesto ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: Problemi u godinama ma nije to nikakav problem....pazi kaj se dogodilo mojoj sestrični.......za svoj 28. rođendan bili smo u jednom bircu i ode sestrična do šanka po piće,i pita ju konobar,a reci mala,jel imaš ti 18. god? al to ti je super.....ako ćeš i sa 35 izgledat kao da imaš 25,tko sretniji od tebe...
__________________ ......""NEMOGUCE je samo velika rijec koju koriste mali ljudi da bi lakse zivjeli u svijetu koji im je dan,umjesto da potraze snagu da bi ga promijenili""...... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:12.

a ti više nećeš rast