| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Problemi u godinama u Društvo forumu; I neki dan mi nisu vjerovali koje sam godište, prijateljice rekle koje su, i ja govorim isto, a oni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problemi u godinama I neki dan mi nisu vjerovali koje sam godište, prijateljice rekle koje su, i ja govorim isto, a oni u mene onim nježnim pogledom u stilu ''ne lagi, nema potrebe''... Ali šta ću im ja, jel... |
| | |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problemi u godinama Ma to je ona fora ne laži, a kad vide na osobnoj godinu prozvodnje ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: Problemi u godinama pa nabacaj gela na kosu,nosi uske majce ili košuljice,stavljaj parfema,neke dobre rifle i možda ćeš izgledati mlađe ali slađe...i da teretana,mejbi i proteini ...i tak.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problemi u godinama da, mene ''popravlja'' datum proizvodnje, znaš ono auto kraj godine kad prodaju, dobra limarija, nove gume, jedna ruka vozila, hahaha... p.s.moj jedan ludi susjed nema nogu, i kad je prodavao auto, ma šta jedna ruka- jedna noga ga vozila, njegov humor... |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-03-08 Godina: 18
Poruka: 2
![]() | Re: Problemi u godinama To si se sad možda i čini kao mana ali za nekoliko godina će ti to biti vrlina... To ne možeš nikako promijeniti nego će promijene nastati s vremenom... a ako te cure neće prihvaćati takvog kakav jesi... onda nađi neku koja hoće... vjeruj cura ima puno samo treba znati izabrati... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:40.