Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Prvi poljubac u Društvo forumu; Meni je bilo prilično bezveze.Zanima me kak je s vama ostalima?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-07-07, 23:10   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-07-07
Poruka: 127
esperanza2 se izdvaja iz mase
Prvi poljubac

Meni je bilo prilično bezveze.Zanima me kak je s vama ostalima?
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 23:36   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,145
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave
Re: Prvi poljubac

ja se bas i ne sjecam nes pretjerano kad je to bilo...al brijem da i nije bilo nes posebno...vjezbom do savrsenstva
a tebe za sebe...
dave je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 23:43   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 22
Poruka: 2,924
Lulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Lulu Bg

Jao bilo je davno . Bili smo sa školom na ekskurziji (8. razred osnovne) i meni se tad sviđao neki drug iz susednog odeljenja, Nikola se zove.I eto ja se njemu isto svidela i s njim sam se prvi put poljubila. Sećam se da sam se tresla od treme i mučila su me pitanja a šta ako mu se ne svidi kako se ja ljubim, šta ako pogrešim.... smešno! Ali sve u svemu bilo je slatko i za pamćenje.
Star 03-07-07, 23:57   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ja sam se usrala od straha jer me frajer odmah uhvatio za dupe LOL
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 00:38   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 22
Poruka: 2,924
Lulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Lulu Bg

Star 04-07-07, 00:44   #6 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 2,942
eva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svima

Bilo je odvratno, ljigavo i sluzavo. Pitala sam se sta ljudi vide u tome?
Sta je najgore, posli prvog je sljedija drugi,pa treci, joj, jedva sam cekala ic kuci.
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 00:49   #7 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,329
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Meni je bilo slatko, danas kad se toga sjetim... a valjda zato jer sam dosta kasno, s 15,5 godina.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 01:03   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,157
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

slinavo,7 osnovne
a neki se vec u 7 i 8 sad vec naveeelikoo hmhm,,da da ,sve kvragu otislo,ja cu svoju djecu u samostan dati
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 09:25   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 25
Poruka: 345
venus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz mase

2 manekenka- slažem se za ovo da se naveliko praše već u osnovnoj školi!! to bi ja dobro naprašila po turu!!
baš je bilo guba! ljeto između 7 i 8 razreda! i baš se dobro ljubio! sva sam se tresla od treme i uzbuđenja!! jooooj kad se samo sjetim! slatko
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 09:45   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-07-07
Poruka: 127
esperanza2 se izdvaja iz mase

znači kako kome...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: poljubac, prvi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103