| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Prvi poljubac u Društvo forumu; pa fala bogu da ima, i ja prvi poljubac isto pamtim ka nešto lipo, je doduše bilo nespretno, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-09-07
Poruka: 125
![]() ![]() | Re: Prvi poljubac pa fala bogu da ima, i ja prvi poljubac isto pamtim ka nešto lipo, je doduše bilo nespretno, ali pamtim ga baš kao lipi pravi prvi poljubac
__________________ Either love me completley, either just leave. |
| | |
| | #92 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 43
![]() | Re: Prvi poljubac Bio je kao eruptivni užitak, povezan sa trnovitim osjećajem bliskog mirisa ruže. Osjećaj kao da se njen jezik topi kao led na mojim usnama, zemlja se otvorila od ljepote... zajebavam se, bio je vlažan i nespretan...
__________________ Audiant reges: Regnum regno non praescribit leges, neka nitko ne dira, u moj mali dio svemira! |
| | |
| | #96 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,472
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvi poljubac Ne, al je kuhala tursku kafu poslije seksa bolje nego sve Turkinje poslije nje ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #98 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-09-07
Poruka: 13
![]() | Re: Prvi poljubac U 8. razredu na ekskurziji upoznali se i odma istu večer ona se vrti po meni i da će me poljubit u usta al ono sramežljivo...... a ja je s rukon zagrlin i dan joj svoju slinu.......... a ono stane nakon nekog vrimena i kaže ok...........???????? |
| | |
| | #99 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
![]() ![]() ![]() | Re: Prvi poljubac 15 godina , meni je bio skroz dobar, bila sam zacopana do ušiju u tog dečka.Ljeto je, mirišu noći. Nose miris ljubavi. Sjećaju na prošle dane i bude uspomene drage. Kako da izbrišem iz sjećanja onu ljepotu, onu sreću. Ne, nemogu. Sve je se to skrilo negdje duboko u mom srcu i dok živim trajat će u meni. Živjet će vjećno uspomena na jedan poljubac. Ljepši od svih drugih!
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. |
| | |
![]() |
| Tagovi: poljubac, prvi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:05.

, meni je bio skroz dobar, bila sam zacopana do ušiju u tog dečka.