| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Prvi poljubac u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: BITCHARKA bilo je fujjj...bezveze..kao da imam puža u ustima...decko je bas bio slinav ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 26-11-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 84
![]() | Citat:
Citat:
Upravo to i meni. Točno te misli su mi išle glavom.. ljigavo, sluzavo, odvratno.. nehigijenski... ![]() Upravo to. Okus je bio odvratan.
__________________ Zadnji Uredio daidza : 06-12-07 u 17:53. | ||
| | |
| | #105 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-08-07
Poruka: 14
![]() | Re: Prvi poljubac 8. razred osnovne. Doček Nove godine, ja u alkoholiziranom stanju (u ono je doba votka bila ipak malo previše za mene). zaspala sam, a neki frajer me počeo sliniti. Ne sjećam se previše, ali znam, pouzdano znam da se loše ljubio. Em me zaslinio, em je imao neki čudan okus, em je tehnika bila očajna. Najtužnije od svega je bilo da mi se on sviđao. No, da... Onda i nissm baš bila impresionirana, ali danas mi je to hobi. Pretvorih se u opsesivno kompulzivnu ljubilicu. ![]() |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Starter | Re: Prvi poljubac Prvi poljubac davno zaboravljen... A tek prvi dernek, a joj to su bili dani, nego bas se i ne sjecam najbolje ali znam da mi nije nis posebno bilo jel bas nisam imao iskustva ! ! ! ![]() ![]() ![]() Ali se sada to promijenilo!
__________________ Umri prije smrti, govore mi ljudi dok jos nije prekasno jer kad tijelo zadrhti, zamagle se puti pa sve postane opasno ! ! ! |
| | |
| | #110 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: Prvi poljubac nesjecam se, bio sam pijan ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
![]() |
| Tagovi: poljubac, prvi |
« Tamponi
|
markiranje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:14.

Upravo to i meni. Točno te misli su mi išle glavom.. ljigavo, sluzavo, odvratno.. nehigijenski... 
do sada sam naravno promjenila misljenje

nesjecam se, bio sam pijan