| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Prvi poljubac u Društvo forumu; ostat ce u pamcenju,vridan spomena... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,705
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvi poljubac ostat ce u pamcenju,vridan spomena ![]()
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." |
| | |
| | #122 (permalink) |
| Starter | Re: Prvi poljubac bilo je za bljuvanje! uzas jednostavno uzas ali drugi je put bilo maaalo bolje, pa tu je bil i treci put a taj je bil znatno bolji od prva dva, pa cetvrti koji je bil jos bolji od treceg, a pet je... ![]() e stvarno mi se neda dalje lol
__________________ Izgubila sam vjeru u sebe, vjeru u ljubav. Jedinu utjehu pronašla sam u igli. Sad heklam i super mi je! |
| | |
| | #126 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-01-08 Godina: 16
Poruka: 4
![]() | sa 15, imao curu,dvi godine starija od mene..."razvijena" u pravom smislu...šetali smo....i bilo je...al odmah sam jezik zabio usro stvar xD iako se tada meni to nije pogrešno činilo.... ![]() da,uočavate sličnost između dvaju stvari ko mog posta...XD
__________________ ...in need of reconstruction... Zadnji Uredio daidza : 11-01-08 u 02:31. |
| | |
| | #127 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Prvi poljubac Citat:
a sesti je umjesto jezika bila kita, zajebo te ha ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD | |
| | |
| | #128 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 24
Poruka: 270
![]() ![]() | Re: Prvi poljubac Prrrvi poljubav davno zaboravljen Prvi dernek ko za đe jeeeee *grize šank i baca flaše kolegama u glavu* Moj prvi prvi poljubac je bio prava lolčina i nije bio loš... 5. razred osnovne, izlet na Brijone. Vraćamo se nazad, i sad ja i ta moja ondašnja simpatija sjedimo u busu u galeriji (zadnji sic). Dođe Učka, i ona uzme još onaj zastor od busa i diljem tunela... LOL
__________________ Nikad ne vjeruj stvorenju koje krvari pet dana zaredom a ne umre (c) Keskin, 2008. |
| | |
| | #129 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Prvi poljubac nice ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
![]() |
| Tagovi: poljubac, prvi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:53.