| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Prvi poljubac u Društvo forumu; ništa posebno-ostat će mi u sjećanju ka prvi al inače stvarno ništa extra! nadan se da će ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-08-07 Lokacija: SPLIT Godina: 19
Poruka: 312
![]() | Re: Prvi poljubac ništa posebno-ostat će mi u sjećanju ka prvi al inače stvarno ništa extra! nadan se da će mi drugi poljubac bit bolji ![]() ![]()
__________________ podhitno tražin novu zanimaciju!!! |
| | |
| | #132 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 17-11-06
Poruka: 13
![]() | Re: Prvi poljubac Citat:
![]() | |
| | |
| | #133 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: Prvi poljubac moja prva pusa...joooj...bilo je prelijepo..novo iskustvo!!! i bila sam sva sretna i uspaničila sam se.... Sjećam se prvog poljupca Samo on je bio sladak Sjećam se prvog dodira Samo tada sam drhtao A onda su nestala Osjećaja Ne osjećam ništa Samo se sjećam Imao sam stotinu djevojaka I one su imale mene Dao sam im moju ljubav Zetove više nemam To je dobro Više nemam problema Ne osjećam ništa Samo se sjećam Vjeruj, nema života Od sjećanja Dao bi milijardu dolara Za jedan sekund prvog poljupca Vjeruj, nema života Od sjećanja Dao bi milijardu dolara Za jedan sekund prvog poljupca Sjećam se prvog poljupca Samo on je bio sladak Sjećam se prvog dodira Samo tada sam drhtao A onda su nestala Osjećaja Ne osjećam ništa Samo se sjećam Nema života Od sjećanja Dao bi milijardu dolara Za jedan sekund prvog poljupca Vjeruj, nema života Od sjećanja Dao bi milijardu dolara Za jedan sekund prvog poljupca |
| | |
| | #135 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-11-07 Lokacija: everywhere...
Poruka: 28
![]() | Re: Prvi poljubac prvi poljubac bio je s krivom osobom i ne zelim ga se sjecati, umjesto toga kao prvi poljubac radije pamtim onaj koji mi se dogodio s mojim deckom, na zeljeznickoj stanici, ispod nadstresnice, na kisi, prvog dana nase veze i bilo je bas slatko ![]()
__________________ Download.hr - Download programa i igrica |
| | |
| | #137 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Prvi poljubac kad je to bilo... ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
![]() |
| Tagovi: poljubac, prvi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:31.