| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Prvi poljubac u Društvo forumu; onak i te gluposti to govori u svom drustvu po mogucnosti gdje si ti "cool" a ovdje ljudi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #171 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() | Re: Prvi poljubac onak i te gluposti to govori u svom drustvu po mogucnosti gdje si ti "cool" a ovdje ljudi postuju tudja misljenja (kolko tolko) i svi se ljepo raspravljaju a nitko se ne kurci niti izaziva niti ima ispade poput tebe, zato daj malo odrasti ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #176 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() | Re: Prvi poljubac po mom misljenju , prvi poljubac niti nemoze bit ono nekaj fascinantno i neznam kaj moze malo i tad kad se dogadja al ovak bas i ne jer se nema iskustva al s druge strane bas bi to i trebalo bit fascinantno kad to prvi put isprobavas ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #178 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 742
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvi poljubac ne sjećaš se, pa kako onda.. ![]() e da odgovorim šta da kažem onako ništa posebno prevelika očekivanja, valjda. bilo je kasnijih poljubaca za pamćenje ![]()
__________________ You only live twice |
| | |
![]() |
| Tagovi: poljubac, prvi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:21.

I smrt će jednom doći po svoje,i Bog će biti svjedok za nas dvoje,a tada,kad se otvori srce moje,u njemu će pisati: za tebe je kucalo,maleno moje!

a i nije bilo baš nešto. prvi put je svaki malo zaje.. hehe