| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Prvi poljubac u Društvo forumu; ja kad sam se prvi puta poljubio bio sam 1 srednji,prvi poljubac mi je bio najgori zbog toga sto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #183 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-07-08
Poruka: 20
![]() | Re: Prvi poljubac kad se zelimo prvi puta poljubiti onda nam nije vazno kako ta osoba izgleda,bitno nam je samo da probijemo led.Ali mislim da tu grijesimo jer trebamo prvi put poljubiti osobu koja nam se svida i to nam ostane kao jedna lijepa uspomena. |
| | |
| | #184 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-06-08 Lokacija: rijeka
Poruka: 15
![]() | e da da...prvi poljubac...jao....nije bilo bas nesto.... al s vremenom je sve bolje i bolje....istina dobro kaze tetarox. to je to. probijanje leda. sta ces. nekako e da. nastavak. nekako se mora pocet.
__________________ ...jej... Zadnji Uredio daidza : 01-07-08 u 23:35. |
| | |
| | #188 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-09-07 Godina: 15
Poruka: 84
![]() | Re: Prvi poljubac ja sam imala 13 god... bilo je taakkk romanticno...jos na valentionovo dosla sam u skolu i frendice su mi pocele pricat kao ceka te ispod stepenica!!!pozuri!!! i ja naravno otisla iako nisam imala pojma tko je tamo jer nisam tada imala frajera..onak bojala sam se uopce pogledat tko bit to mogo bit..i kad sam pogledala vidim ja svoju simpu kak drzi jdnu crvenu ruzu..i ja dodem kraj njega,sjednem na klupicu i on kaze "ovo je za tebe dal bi htjela bit"..a ja ga prekinula primila ruzu i poljubila ga...bilo je presavrseno.. |
| | |
| | #190 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-07-08 Lokacija: ..negdje između ulice i raja..
Poruka: 7
![]() | sa 14 godina.. i drago mi je da je bilo s deckom koji mi se svidao.. ma bilo je cudno..nismo znali sto treba radit ali opet lijepo iskustvo... naravno da je sad svaki put sve bolje i bolje ..praksa cini cuda ![]()
__________________ .. no tears, no fears no ruined years.. =) |
| | |
![]() |
| Tagovi: poljubac, prvi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:59.