| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Prvi poljubac u Društvo forumu; lijep dozivljaj,nesto posebno... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,256
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvi poljubac joj, meni je prvi put bio najgori poljubac ikad. ljigavo, sluzavo i on je imao onaj pusacki okus. nije mi ostao u lijepom sjecanju. nisam htjela imati nista s deckima tada. do sada sam naravno promjenila misljenje ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Prvi poljubac Ja se sjećam... imala sam 11 i pol godina kad sam se pomirila s mislima i srcem i dopustila si 1. korak. Bila je Nova Godina, kod frenda sam bila s frendicom, i dva frenda... Pili smo Đus-votku- ali samo jednu čašu...i onda sam se poljubila s tada, simpatijom...bilo mi je super, ali nakon Nove Godine sam se posvađala s njim i pustila da vidim njegovu pravu stranu i kad sam shvatila koji je to kreten bio sam brzo požalila što sam to napravila, ali bio je 1. put. Znam kako je i zato me briga. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvi poljubac Citat:
![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | |
| | |
![]() |
| Tagovi: poljubac, prvi |
« Tamponi
|
markiranje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:49.