| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Prvi poljubac u Društvo forumu; sa 12 i pol bilo je fora..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #213 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 04-07-08 Godina: 19
Poruka: 2,379
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvi poljubac Prvi put sam se poljubio sa 13 god. Oni koji kažu da je prvi poljubac najslađi, upravu su. Prvi put poljubiti se, je nešto posebno.
__________________ Just be yourself and if people don't like you fuck them |
| | |
| | #214 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-07-08
Poruka: 89
![]() | Re: Prvi poljubac Uhhh mozda se i ne bi sjetila prvog poljupca da ga nedavno nisam srela a dobio je prijateljski poljubac u obraz ![]() Bilo je to u 7 osnovne joooj kak je to davno bilo mozda bi se jos koji put poljubili al se on odselio ![]() Ma da bili smo jos djeca tada ![]()
__________________ Vjetar se vezat nemoze... |
| | |
| | #215 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-07-08 Lokacija: Aljaska,Vancouver
Poruka: 46
![]() | Re: Prvi poljubac Moj je prvi kiss bio sladak,al je poslije prerastao u french.ajmee.... to covjek koji nije vidio nebi vjerovao...
__________________ Sunt lacrimae rerum et mentem mortalia tangent. |
| | |
| | #216 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 437
![]() | Re: Prvi poljubac Citat:
Tako da on nije ni znao da je to meni prvi poljubac I to s jezikom... Meni to nije uopće bio bed...A kako me tek ispipkao... A da bi stvar bila gora, ja sam mu bila sam još jedna u nizu ![]() | |
| | |
| | #218 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Prvi poljubac uuuuu....bilo je to jos u vrticu...al fakat...vec tad sam prakticiral francuski....hehehe....to su bili dani...bez briga, samo uzivancija... ![]()
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #219 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-07-08 Lokacija: ZG Godina: 17
Poruka: 124
![]() | Re: Prvi poljubac Meni je 1. put bilo s 15! Bruuuuuukaaaaaaaaa! Umirao sam od smijeha, jer sam znao da ćemo se svake sek. zbariti! I ta sek. se pretvorila u 45 min., jer sam se ja cijelo vrijeme smijao, ![]() ![]() !
__________________ Mmm... Danilo... Mmm... ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: poljubac, prvi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:41.