Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Prvi poljubac u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Adolon Vidim jako se rano počinje Ma pila sam malo jer mi je bilo fora...bila je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-07-07, 22:16   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 2,680
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko AIM-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl
Re: Prvi poljubac

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Vidim jako se rano počinje

Ma pila sam malo jer mi je bilo fora...bila je velika zabava, pa su svi pili

Klub Under 16
icegirl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 22:44   #22 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,310
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Icegirl - Priznavanje problema je prvi korak ka izliječenju šalim se
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 22:53   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko AIM-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Icegirl - Priznavanje problema je prvi korak ka izliječenju šalim se
ma daj....ni ne izlazim van tako da nema straha

Klub Under 16
icegirl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 23:01   #24 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Citat:
Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke
Ja se sjećam...

imala sam 11 i pol godina kad sam se pomirila s mislima i srcem i dopustila si 1. korak.

Bila je Nova Godina, kod frenda sam bila s frendicom, i dva frenda...
Pili smo Đus-votku- ali samo jednu čašu...i onda sam se poljubila s tada, simpatijom...bilo mi je super, ali nakon Nove Godine sam se posvađala s njim i pustila da vidim njegovu pravu stranu i kad sam shvatila koji je to kreten bio sam brzo požalila što sam to napravila, ali bio je 1. put. Znam kako je i zato me briga.
Ma i ja sam prvi put s kretenom,a gle nemreš sad i da ti je sve savršeno u životu!A baš je poljubac bio ono odvratan!A možda i nije,al tada mi je bio!

Zadnji Uredio Eleonora : 06-07-07 u 23:04.
Eleonora je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 23:10   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke
ma daj....ni ne izlazim van tako da nema straha
Kaj ćeš doma. Zanimljiva cura kao ti bi trebala izletavat
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 23:14   #26 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Kaj ćeš doma. Zanimljiva cura kao ti bi trebala izletavat

Kad ne smijem...malo mi je daleko, a i moje društo bude samo kod škole, neidu u grad...a kod škole su svakakvi luđaci...

PS. hvala za kompliment

Klub Under 16
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 23:36   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

Znam kak ti je. Ja sam udaljen 5 km od svojeg kvarta (tam sam živio do prije 2 god i tam mi je ekipa). Znam svaki vikend propješačit doma 10 km od centra. Je da imam opaki kvadriceps od tog al to je druga priča...Al dobro ja sam muško pa...

P.S. Molim

Ovo je već offtopic

Zadnji Uredio Adolon : 06-07-07 u 23:39.
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 23:41   #28 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,866
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

bio je moj rođendan i prijateljica koja je pila bambus cijelo vrijeme mi uvali jezik.. bilo je preodvratno (mislim, okus )
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 10:41   #29 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Mala_opasnost

Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 99
Mala_opasnost se izdvaja iz mase

Prije 9 mj...hehe...uzas...toliko mi se nije svidjelo da se nisam htjela opet vidjeti s tim deckom( neko vrijeme) radi toga...ali sada je odlicno
Odgovori sa citatom
Star 24-07-07, 22:16   #30 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-07-07
Godina: 17
Poruka: 53
mojatajna se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mojatajna Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mojatajna

koma..joj kad se sjetim...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: poljubac, prvi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108