| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Prvi poljubac u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Adolon Vidim jako se rano počinje Ma pila sam malo jer mi je bilo fora...bila je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvi poljubac Citat:
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! Zadnji Uredio Eleonora : 06-07-07 u 23:04. | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvi poljubac Znam kak ti je. Ja sam udaljen 5 km od svojeg kvarta (tam sam živio do prije 2 god i tam mi je ekipa). Znam svaki vikend propješačit doma 10 km od centra. Je da imam opaki kvadriceps od tog al to je druga priča...Al dobro ja sam muško pa... P.S. Molim Ovo je već offtopic
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše Zadnji Uredio Adolon : 06-07-07 u 23:39. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 99
![]() | Re: Prvi poljubac Prije 9 mj...hehe...uzas...toliko mi se nije svidjelo da se nisam htjela opet vidjeti s tim deckom( neko vrijeme) radi toga...ali sada je odlicno ![]()
__________________ ...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista... |
| | |
![]() |
| Tagovi: poljubac, prvi |
« Tamponi
|
markiranje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:18.

šalim se
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!
...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista...