| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Prvi poljubac u Društvo forumu; meni je bilo baš dobro...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvi poljubac ^^^ ma to sve kažu ali svejedno ipak daju a ako ne daju, onda su proklete k*rve, koje daju svima drugima osim meni ![]() no za ozbač- Vatrice kakav je to onda bio poljubac ako se danas ne možeš nasmiješiti i sjetno reći 'mladost-ludost' i imati neki skriveni gušt, kao ipak je to bilo *prvi* puta?!? djluješ mi kao prepametna cura da nema barem neke 'nostalgije'... (p.s. srry što govorim kao da te poznajem- no iz tvojih postova imam neku 'predodžbu' o tebi)
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvi poljubac Ma wolfić, moj prvi poljubac je bio prije 13-14 godina. Senilnost pobijedila nostalgiju. ![]() Ma ne. Znam da mi se nije svidjelo- niti sam ja znala šta raditi, a koliko se sjećam niti on. Da ga sad sretnem (živi daleko) sigurna sam da bi se smijao skupa samnom. Nema tu sad neke pretjerane romantike. Hodali, držali se za rukice, meni upalo srce 100 na sat, poljubio me i paf= bezveze ![]() |
| | |
| | #55 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvi poljubac Ej, Ljepotice- pa to je to!!! I ja (samo je to bilo prije više od 20 god , što je starije nego neke forumašice koje *obožavam*), ma to je pravi poljubac- ne cijeniš ni tehniku ni iskustvo, nego što ste vi 'brijali' da je to najbolji poljubac od Adama i Eve (a to znamo kak' je završilo ). Ne sumnjam ni da bih se ja nasmijao sa svojom Bavarkom- no u tome i je čar. Meni je ona bila utoliko prva što sam želio biti 'netko', iako nisam imao pojma što radim. A da se izblamiram do kraja, ja bezuspješno probao napipati njenu 'jedinicu' ispod u '80-ima omiljene široke robe, dok mi ona nije uzela ruku i rekla 'eto, blesane, tu traži'... (a da bude još smješnije, ja 'galebario', pa je tio bilo na oboma stranom engleskom )
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #57 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvi poljubac Ej, a ja se sjetim kako me nezin stari napio idući put kad me vidio ( a nije ni on dobro prošao- zvao suprugu da dođe po njega)... Doveo on kćer na 'rendes' pa zove rundu 'schliwowitz' a ja rundu pive, i tako satima- nit on popušta nit ja)... Jadna 'Tina i moj buraz umiru, a nas dvojica se zainatili... do negdje tri ujutro. On zvao ženu da dođe po njega i kćer (i svejedno me nije uspio naučiti, k'o svoju kćer, popiti pivo u jednom gutljaju), a buraz i ja bauljali 'doma'. (a da se 'falim do kraja- ma di'š do cure Bavarke, kojoj je stari direktor u Siemensu, za prvu 'ozboljnu' curu... dok ova ne postane ljubomorna na buduću zvijezdu )
| | |
| | #59 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvi poljubac vi..ja imam 12 godina i dnasa sam se poljubio s curom u veceju..svi na..mama joj je spekla čevape s lukom..ajde uspio sam joj s jezikom iz između kutnjaka uzeti malo čevapa...bash mi je bilo super
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 02-08-07 Godina: 16
Poruka: 1
![]() | Re: Prvi poljubac Citat:
tresla sam se od treme i hladnoce, i bilo mi je fuj, ali bila sam toliko sretna sto sam to napokon obavila.. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: poljubac, prvi |
« Tamponi
|
markiranje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:23.

ali svejedno ipak daju 
djluješ mi kao prepametna cura da nema barem neke 'nostalgije'... (p.s. srry što govorim kao da te poznajem- no iz tvojih postova imam neku 'predodžbu' o tebi)
, što je starije nego neke forumašice koje *obožavam*), ma to je pravi poljubac- ne cijeniš ni tehniku ni iskustvo, nego što ste vi 'brijali' da je to najbolji poljubac od Adama i Eve (a to znamo kak' je završilo
Meni je ona bila utoliko prva što sam želio biti 'netko', iako nisam imao pojma što radim.
A da se izblamiram do kraja, ja bezuspješno probao napipati njenu 'jedinicu' ispod u '80-ima omiljene široke robe, dok mi ona nije uzela ruku i rekla 'eto, blesane, tu traži'... 

tresla sam se od treme i hladnoce, i bilo mi je fuj, ali bila sam toliko sretna sto sam to napokon obavila..