Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Prvi poljubac u Društvo forumu; meni je bilo baš dobro......

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-08-07, 21:00   #51 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-08-07
Godina: 15
Poruka: 9
Ivor15 se izdvaja iz mase
Re: Prvi poljubac

meni je bilo baš dobro...
Ivor15 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-08-07, 23:17   #52 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

ma meni nije
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-08-07, 23:22   #53 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

^^^ ma to sve kažu ali svejedno ipak daju a ako ne daju, onda su proklete k*rve, koje daju svima drugima osim meni

no za ozbač- Vatrice kakav je to onda bio poljubac ako se danas ne možeš nasmiješiti i sjetno reći 'mladost-ludost' i imati neki skriveni gušt, kao ipak je to bilo *prvi* puta?!? djluješ mi kao prepametna cura da nema barem neke 'nostalgije'... (p.s. srry što govorim kao da te poznajem- no iz tvojih postova imam neku 'predodžbu' o tebi)
Odgovori sa citatom
Star 01-08-07, 23:30   #54 (permalink)
prof. Foruma

vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Ma wolfić, moj prvi poljubac je bio prije 13-14 godina. Senilnost pobijedila nostalgiju.
Ma ne. Znam da mi se nije svidjelo- niti sam ja znala šta raditi, a koliko se sjećam niti on. Da ga sad sretnem (živi daleko) sigurna sam da bi se smijao skupa samnom. Nema tu sad neke pretjerane romantike. Hodali, držali se za rukice, meni upalo srce 100 na sat, poljubio me i paf= bezveze
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-08-07, 23:51   #55 (permalink)
Akademik Foruma

Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Ej, Ljepotice- pa to je to!!! I ja (samo je to bilo prije više od 20 god , što je starije nego neke forumašice koje *obožavam*), ma to je pravi poljubac- ne cijeniš ni tehniku ni iskustvo, nego što ste vi 'brijali' da je to najbolji poljubac od Adama i Eve (a to znamo kak' je završilo ). Ne sumnjam ni da bih se ja nasmijao sa svojom Bavarkom- no u tome i je čar. Meni je ona bila utoliko prva što sam želio biti 'netko', iako nisam imao pojma što radim. A da se izblamiram do kraja, ja bezuspješno probao napipati njenu 'jedinicu' ispod u '80-ima omiljene široke robe, dok mi ona nije uzela ruku i rekla 'eto, blesane, tu traži'... (a da bude još smješnije, ja 'galebario', pa je tio bilo na oboma stranom engleskom )
Odgovori sa citatom
Star 01-08-07, 23:56   #56 (permalink)
prof. Foruma

ma da, tako je i ovaj htio biti netko pa me poljubiti, ali jadan nije se snašao na zadatku

šalim se, nisam ni ja. Ma meni to sve samo smiješno.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-08-07, 00:22   #57 (permalink)
Akademik Foruma

Ej, a ja se sjetim kako me nezin stari napio idući put kad me vidio ( a nije ni on dobro prošao- zvao suprugu da dođe po njega)... Doveo on kćer na 'rendes' pa zove rundu 'schliwowitz' a ja rundu pive, i tako satima- nit on popušta nit ja)... Jadna 'Tina i moj buraz umiru, a nas dvojica se zainatili... do negdje tri ujutro. On zvao ženu da dođe po njega i kćer (i svejedno me nije uspio naučiti, k'o svoju kćer, popiti pivo u jednom gutljaju), a buraz i ja bauljali 'doma'. (a da se 'falim do kraja- ma di'š do cure Bavarke, kojoj je stari direktor u Siemensu, za prvu 'ozboljnu' curu... dok ova ne postane ljubomorna na buduću zvijezdu )
Odgovori sa citatom
Star 02-08-07, 00:49   #58 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 16
Poruka: 4
marija15sb se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku marija15sb

Bila sam 8. razred ...
I to se dogodilo za vrijeme pijanke kod škole...
Bilo je O.K ! Prilično...
Osim činjenice da je pola društva znalo...
Da je to bio moj first kiss !
Odgovori sa citatom
Star 02-08-07, 01:00   #59 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

vi..ja imam 12 godina i dnasa sam se poljubio s curom u veceju..svi na..mama joj je spekla čevape s lukom..ajde uspio sam joj s jezikom iz između kutnjaka uzeti malo čevapa...bash mi je bilo super
Odgovori sa citatom
Star 02-08-07, 11:22   #60 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 16
Poruka: 1
Kira se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Jao bilo je davno . Bili smo sa školom na ekskurziji (8. razred osnovne) i meni se tad sviđao neki drug iz susednog odeljenja, Nikola se zove.I eto ja se njemu isto svidela i s njim sam se prvi put poljubila. Sećam se da sam se tresla od treme i mučila su me pitanja a šta ako mu se ne svidi kako se ja ljubim, šta ako pogrešim.... smešno! Ali sve u svemu bilo je slatko i za pamćenje.
isto isto ovako, samo se moj zvao Jan tresla sam se od treme i hladnoce, i bilo mi je fuj, ali bila sam toliko sretna sto sam to napokon obavila..
Kira je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: poljubac, prvi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111