| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Prvi poljubac u Društvo forumu; Zaboravila sam!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvi poljubac ne baš najbolje... cijelu me zaslinio i dovoljno je reći da mi je skinuo pola pudera... hm, možda mu se sviđo okus mog pudera ![]()
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Prvi poljubac ja se baš ne sjećam jer sam bila u alkoholiziranom stanju,znam samo da sam mu bila plakala na ramenu i sljedeći čas smo brijali,loše... ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #75 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvi poljubac Mislim da je to bilo u 8 r, maturalac. Zanimalo me kak "to ide". Bilo je ok, nikaj traumatično i bolno...
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #76 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvi poljubac Oh, kad ovo citam cini mi se ko da sam jedina koja se svog prvog poljupca sjeca...I kojoj je taj prvi poljubac bio jedan od najboljih ikad... Al stvarno bio je genijalan...Mozda bas zato sto mi se taj decko svidjao 4 godine i sto je bio 4 godine stariji pa stoga i iskusniji ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #78 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvi poljubac Nije ne...Nemam pojma kako je i sta...vec 2 godine nista o njemu nisam ni cula niti ga vidjela...Mozda je stvarno ilegalac ...Sad si me naveo na razmisljanje ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #80 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,671
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvi poljubac ja sam se sa 11 god još igrala u pješćaniku.....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: poljubac, prvi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:47.

hm, možda mu se sviđo okus mog pudera 
Pali gume a ne dušu 

pa stoga i iskusniji