| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Prvi poljubac u Društvo forumu; ja s 11 još uvijek ni u pješčanik nisam smio ... đe iđe ovaj svijet... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,465
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvi poljubac ja s 11 još uvijek ni u pješčanik nisam smio ... đe iđe ovaj svijet ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #82 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvi poljubac Ja se sjećam svog ko danas. A bilo je krajem osmog razreda. Mislim da sam to negdje pisala, ne da mi se opet. ![]() Uglavnom stari me ulovio u sred poljupca. E jest se tad na mene izderao ![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #83 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvi poljubac A jadna teica ... Sad mi je jasno zasto ga pamtis tata je zasluzan ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #84 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 231
![]() | Re: Prvi poljubac ma meni je prvi poljubac bio isto ko i prvi seks, totalno razocaranje,,,mislio sam da ce bit nesto jebeno, nakraju nekakva slina i njen jezik, fujjj...ali sada ljubljenje obozavam, to mi je nekak delirij
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #85 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Prvi poljubac uh kak da se ne sjecam. ivana iz petrinje. imo sam 14 god i znam da sam bio usran. bash lijepo svega se sjecam.. lijepe uspomene
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvi poljubac Moj prvi se dogodio iz zasjede. Jedna cura me iznenadila u pola rečenice i poljubila. Meni je to tad trajalo jako dugo i bilo me sram. Mislio sam da svi gledaju. A i gledali su valjda ![]() |
| | |
| | #89 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 858
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvi poljubac bilo je fujjj...bezveze..kao da imam puža u ustima...decko je bas bio slinav
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #90 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvi poljubac A fala Bogu ima nas jos koji to pamte kao nesto lijepo ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
![]() |
| Tagovi: poljubac, prvi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:01.

... đe iđe ovaj svijet 

Pali gume a ne dušu