Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 24

Pubertet: Problem i Rijesenje (Mladici)

Raspravljate o temi Pubertet: Problem i Rijesenje (Mladici) u Teens forumu, dio Društvo foruma; Napomena: Ovo nije copy/paste, pisano je rucno, tako da ne mislite da nisam unio truda... U pubertetu se svi susrecemo ...

Banned
    Datum registracije
    15-10-07
    Poruka
    1,066
    Liked
    0 times

Pubertet: Problem i Rijesenje (Mladici)

Napomena: Ovo nije copy/paste, pisano je rucno, tako da ne mislite da nisam unio truda...

U pubertetu se svi susrecemo s nekim tjelesnim problemima koji nas mogu prilicno zabrinuti:

Penis mi izlgeda normalno dok se ne ukruti, a tada postaje zakrivljen. Je li s njim sve u redu?

Sve je u redu, bez brige. Penisi mogu biti raznih oblika, i vjerojatno ima podjednako i zakrivljenih i ravnih, i svi oni funkcioniraju potpuno jednako.

Testisi su mi razlicite velicine, i jedan visi nize od drugog. Jesam li normalan?

Sasvim. Nitko nema potpun jednak par testisa i niciji testisi ne vise u ravnini.

Moze li se penis slomiti?

Ne bas, jer nema kosti koja bi se slomila. Ipak, s penisom treba biti pazljiv kad je krut, jer se moze ostetiti (i to vrlo bolno) ako ga se snazno pritisne ili udari pod kutom.

Cini se da mi je penis nenormalno malen. Oni koje sam vidio kod drugih su puno veci.

U prosjeku, svi su penisi otprilike jednake velicine. Informacije radi, to je pet od osam centimetara u opustenom stanju, i oko petnaest kad su ukruceni. Naravno, neki muskarci imaju vece, a neki ipak manje od toga, ali nije vjerojatno da je tvoj sitan koliko ti se cini. Imaj u vidu, takoder, da penis drugih muskaraca gledas sa strane, a svoj odozgo, pa ti se cini nesto manjim od njihobog. Opticka varka. Takoder zapamti da ti se "oprema" povuce i smanji kad god si nervozan, napet, ili ti je gladno, pa ako si uspoderdivao u zajednickoj svlacionici ili pod tusevima, vjerojatno je da se upravo to dogodilo. Cak i ako je tvoj penis zaista manji, racunaj na to da bi mogao narasti do kraja puberteta. Ono najvaznije sto treba imati na umu jest da velicina stvarno nije vazna.

Na televiziji sam vidio prilog o kirurskom zahvatu kojim se moze povecati penis, a cuo sam da se mogu kupiti kreme i uredaji kojima se moze postici isto to. Funkcioniraju li takve stvari?

Nema kreme ni uredaja koji mogu povecati penis, iako to ne zaustavlja lukave proizvodace u trvdnjama kako njihovi proizvodi cine bas to. U najboljem slucaju, smece koje prodaju predstavlja gubitak vremena i novca. U najgorem slucaju, mozes ostettiti "opremu", pa je zato najbolje ne uskusavati takve proizvode. Kirurski zahvati za povecanje penisa ipak postoje, iako se zasad izvode samo u Americi.

Cini mi se da sam prosao kroz sve pubertetske promjene koje postoje, ali nikad nisam imao poluciju. Znaci li to da moj penis ne funkcionira kako treba?

Sve je u redu s tvojim penisom - ne moraju svi dozivjeti poluciju. Moze biti da ipak imas polucije, ali ih jednostavno nisi primjetio. Mozda su se dogodile ranije, pa se vlazna mrlja stigla osusiti dok si se probudio.

Uzas! Mislim da mi rastu grudi" Pretvaram li se u djevojku?

Ne. Jednostavno prolazis kroz uobicajenu, bezopasnu i prilicno dosadnu pojavu koja se dogada prilicnom broju mladica u pubertetu. Ono sto se zapravo dogada jest da se iza bradavica stvaraju male nakupine masnog tkiva koje ce poslije nestati. S tobom je sve u redu i nisi nista manje "muzevan" od drugih mladica, a te "dojke" ce s vremenom nestati.

Banned
    Datum registracije
    15-10-07
    Poruka
    1,066
    Liked
    0 times

Re: Pubertet: Problem i Rijesenje (Mladici)

Napisite nesto

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

ahh sto da ti napisemo.. nadam se da ce nekome pomoci

mrzitelj Avatar od korisnika Servant
    Datum registracije
    05-11-05
    Starost
    24
    Poruka
    5,786
    Liked
    97 times

Banned
    Datum registracije
    15-10-07
    Poruka
    1,066
    Liked
    0 times

Nadam se

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika SEricsson
    Datum registracije
    02-02-08
    Starost
    25
    Poruka
    896
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: Servant Pogledaj Poruke
    slažem se, a mogu samo dodati

ove salve smijeha nisu zbog činjenice da je ovo, blago rečeno, čudan post, nego zato jer sad očito znamo što tebe muči ili te mučilo (kad se hvališ da nije copy/paste već vlastoručni uradak)
    zato još jednom
    Citat Pravi autor: Servant Pogledaj Poruke

Starter
    Datum registracije
    27-10-08
    Poruka
    17
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: wane Pogledaj Poruke

Ne. Jednostavno prolazis kroz uobicajenu, bezopasnu i prilicno dosadnu pojavu koja se dogada prilicnom broju mladica u pubertetu. Ono sto se zapravo dogada jest da se iza bradavica stvaraju male nakupine masnog tkiva koje ce poslije nestati. S tobom je sve u redu i nisi nista manje "muzevan" od drugih mladica, a te "dojke" ce s vremenom nestati.
    ako si mislija na ginekomastiju...nece ta mast nestat
    steznici ili noz su jedino rjesenje...al to uopce nije strasno...to se s vrimenom preoblikuje i izgleda blaze...ginekomastiju se dobije u pubertetu ili uzimanjem npr. steroida
    neznan ima li jos koji nacin

Starter
    Datum registracije
    03-07-09
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Unhappy Re: Pubertet: Problem i Rijesenje (Mladici)

Citat Pravi autor: wane Pogledaj Poruke
    Napomena: Ovo nije copy/paste, pisano je rucno, tako da ne mislite da nisam unio truda...

U pubertetu se svi susrecemo s nekim tjelesnim problemima koji nas mogu prilicno zabrinuti:

Penis mi izlgeda normalno dok se ne ukruti, a tada postaje zakrivljen. Je li s njim sve u redu?

Sve je u redu, bez brige. Penisi mogu biti raznih oblika, i vjerojatno ima podjednako i zakrivljenih i ravnih, i svi oni funkcioniraju potpuno jednako.

Testisi su mi razlicite velicine, i jedan visi nize od drugog. Jesam li normalan?

Sasvim. Nitko nema potpun jednak par testisa i niciji testisi ne vise u ravnini.

Moze li se penis slomiti?

Ne bas, jer nema kosti koja bi se slomila. Ipak, s penisom treba biti pazljiv kad je krut, jer se moze ostetiti (i to vrlo bolno) ako ga se snazno pritisne ili udari pod kutom.

Cini se da mi je penis nenormalno malen. Oni koje sam vidio kod drugih su puno veci.

U prosjeku, svi su penisi otprilike jednake velicine. Informacije radi, to je pet od osam centimetara u opustenom stanju, i oko petnaest kad su ukruceni. Naravno, neki muskarci imaju vece, a neki ipak manje od toga, ali nije vjerojatno da je tvoj sitan koliko ti se cini. Imaj u vidu, takoder, da penis drugih muskaraca gledas sa strane, a svoj odozgo, pa ti se cini nesto manjim od njihobog. Opticka varka. Takoder zapamti da ti se "oprema" povuce i smanji kad god si nervozan, napet, ili ti je gladno, pa ako si uspoderdivao u zajednickoj svlacionici ili pod tusevima, vjerojatno je da se upravo to dogodilo. Cak i ako je tvoj penis zaista manji, racunaj na to da bi mogao narasti do kraja puberteta. Ono najvaznije sto treba imati na umu jest da velicina stvarno nije vazna.

Na televiziji sam vidio prilog o kirurskom zahvatu kojim se moze povecati penis, a cuo sam da se mogu kupiti kreme i uredaji kojima se moze postici isto to. Funkcioniraju li takve stvari?

Nema kreme ni uredaja koji mogu povecati penis, iako to ne zaustavlja lukave proizvodace u trvdnjama kako njihovi proizvodi cine bas to. U najboljem slucaju, smece koje prodaju predstavlja gubitak vremena i novca. U najgorem slucaju, mozes ostettiti "opremu", pa je zato najbolje ne uskusavati takve proizvode. Kirurski zahvati za povecanje penisa ipak postoje, iako se zasad izvode samo u Americi.

Cini mi se da sam prosao kroz sve pubertetske promjene koje postoje, ali nikad nisam imao poluciju. Znaci li to da moj penis ne funkcionira kako treba?

Sve je u redu s tvojim penisom - ne moraju svi dozivjeti poluciju. Moze biti da ipak imas polucije, ali ih jednostavno nisi primjetio. Mozda su se dogodile ranije, pa se vlazna mrlja stigla osusiti dok si se probudio.

Imam 14 godina i još nemam pluciju ni ejakulaciu dali je to normalno??

Starter Avatar od korisnika prinčipesSa
    Datum registracije
    04-07-09
    Poruka
    64
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: problem Pogledaj Poruke
    ne bih znala žensko sam
    u životu je sve sranje osim pišanja

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika metal_massacre
    Datum registracije
    27-12-08
    Starost
    18
    Poruka
    3,288
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: problem Pogledaj Poruke
    ma normalno je.....ako si cura
    You can run on for a long time
    Run on for a long time, run on for a long time
    Sooner or later God'll cut you down
    Sooner or later God'll cut you down

Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku