| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Simpa online igrica za cure (dečki ne morate čitati) u Društvo forumu; Bok curke. Pred par dana sam otkrila jednu simpa online igricu za nas cure. Brinete se za svoju virtualnu curu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-05-08
Poruka: 1
![]() | Simpa online igrica za cure (dečki ne morate čitati) Bok curke. Pred par dana sam otkrila jednu simpa online igricu za nas cure. Brinete se za svoju virtualnu curu i morate joj kupovati robicu, mijenjati frizuru i make up, tražiti dečka, održavati je u formi itd. Znam da ovako zvuči glupo, ali zabavno je i zarazno (a i jako lijepo izgleda ), pa ako neka od vas želi baciti pogled ovo je link. Da malo povećamo broj hrvatskih igračica. ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Simpa online igrica za cure (dečki ne morate čitati) Citat:
| |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-07-08 Lokacija: Aljaska,Vancouver
Poruka: 46
![]() | Re: Simpa online igrica za cure (dečki ne morate čitati) Igrala sam tu igru...pustila sam svoju bimbo(sto znaci kucka)da crkne ![]()
__________________ Sunt lacrimae rerum et mentem mortalia tangent. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-07-08
Poruka: 2
![]() | Re: Simpa online igrica za cure (dečki ne morate čitati) 1.nemogu vjerovat da igrate gđicu drolju ili na engleskome miss bimbo 2.SIMS je igra svih vremena i nijedna igra je nemoze nadmasit 3.mislim da je igrica di virtualini likovi rade plasticne itd. čisto sranje |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:54.

), pa ako neka od vas želi baciti pogled ovo je 

.......