| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Skejteri?? u Društvo forumu; Šta mislite o ovoj supkulturi? Jesu to huligani, protuhe, probisvijeti ili se samo dobro zabavljaju i ne hebu nikoga 2 %?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Skejteri?? ..nemam neko posebno mišljenje o njima.. nisam se još zakačil s njima..JOŠ...
__________________ .. ekspert s mobilnim tehnologijama... .. jako sam zao... .. svi me se boje.. izgledam ko strašilo .. ako si pametan bježi.. ili češ doči u moj dvorac i izači s tri glave... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,998
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Skejteri?? koja subkultura ![]() sport u kojem uzivaju i bave se s njim, normalni ljudi, naravno ima dosta pozera i bla bla... al ono... bavis se necime sto volis i to je to...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Skejteri?? pa neznam.. kažem...inače najviše saznaš o osobi kada si u svađi.. inače nemam baš frendova skejtera.. ..pa su skejtači relativno nepoznati za mene..
__________________ .. ekspert s mobilnim tehnologijama... .. jako sam zao... .. svi me se boje.. izgledam ko strašilo .. ako si pametan bježi.. ili češ doči u moj dvorac i izači s tri glave... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Skejteri?? hmmm, a sta je onda sa udrugom ljubitelja pčela? ![]() Ipak i oni imaju zajednički interes?
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Skejteri?? Citat:
![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:55.

.. svi me se boje.. izgledam ko strašilo
.. ako si pametan bježi.. ili češ doči u moj dvorac i izači s tri glave...