Ja ne kuzim pitanje![]()
Raspravljate o temi šminkerice u Teens forumu, dio Društvo foruma; sorrite ako je već bila ovakva tema ali me užasno zanima što su za teense šminkerice. kad vi napišete svoje ...
Ja ne kuzim pitanje![]()
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
Ozbiljno. Ne kuzim pitanje..![]()
Ahaaaaa.. Ma ja to skuzila kao teen sminkerice, pa mi nista nije bilo jasno![]()
Po meni cure koje imaju potpuno drugaciji ukus od mojega, a o njima mislim: cure 'ko i svake druge..
Pa nije mi vazno imati na sebi posljednju modu ili pak staviti na sebe cijeli asortiman sminke, pa dindice, pa stikle, pa ogromna torba, blah, meni bi to sve smetalo pri hodu![]()
cure koje prate modne trendove i oblace se u skladu s njima.. nemos ih fulat, vidis 1000 istih zenskih u gradu.. al totalno jednako obucenihuvijek nasminkane ko da idu van, na nogama stiklice il balerinke, nedajboze tenisice, na ramenu dizajnerske torbice i jos hrpa nekakvih tam ciganskih narukvica, ogrlica, pitajbogacega
.. cure kojima je bitna marka odjece, obuce.. blabla..
Cure kojima je najvaznije biti primjecen ,obucene po zadnjoj modi , make up obvezan vjerovatno i spavaju nasminkane , uglavnom sve suprotno od mene.....
a nemislim nista lose o njima...Svatko ima svoj stil koji mu pase i to je to.....
.... Good girl go to Heaven....but bad girl go everywhere.....