| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi sprejevi za grafite u Društvo forumu; Neznam di da ovu temu stavim... al evo tu sam stavil... ugl da prijeđem na stvar... di se mogu kupit ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-06-08
Poruka: 17
![]() | Neznam di da ovu temu stavim... al evo tu sam stavil... ugl da prijeđem na stvar... di se mogu kupit sprejevi za grafite u Zagrebu ? (na prostoru od draškovićeve - gl. kolodvora - britanca - cibone - jelačić) di ima za kupit sprejeva do 40kn, a i do 60 ako su florescentni (svijetle grafiti u mraku, il sam bar tak čul...)... treba mi da jedan jednostavan natpis napišem za kraj osnovne... pliz pomozite što brže...
__________________ Rekli su nam da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni odbili 8 godina!!!! Još 15 dana do izlaska.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-06-08
Poruka: 17
![]() | Re: sprejevi za grafite bio sam u kemoboji, al nemaju više... poslali kme na jarun!! neda mi se dotam ić... ima ko još kakvih prijedloga?
__________________ Rekli su nam da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni odbili 8 godina!!!! Još 15 dana do izlaska.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:25.

Još 15 dana do izlaska....