| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi sta napravit u Društvo forumu; npr...imate frenda ili frendicu koja razmislja o tome da se ubije...ponekad joj dodu takve misli...jedamput je cak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: Zadar Godina: 15
Poruka: 202
![]() | sta napravit npr...imate frenda ili frendicu koja razmislja o tome da se ubije...ponekad joj dodu takve misli...jedamput je cak zavrsila u bolnici na ispumpavanju zbog prevelike kolicine tableta za spavanje...cak je par puta pobigla od kuce...sta bi vi napraili a usto ima problema sa pandurijom ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ svako zasto ima svoje zato a najjace zasto ima svoje najjace zato neumire se slucajno |
| | |
| | #2 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sta napravit Ti ju samo možeš savjetovati da potraži pomoć, a ostali razvoj situacije ovisi jedino i isključivo o njoj koliko si stvarno želi pomoći... Znam iz prve ruke kaj govorim. Bez obzira jel' to samo privlačenje pažnje ili ozbiljna situacija, pomoći najvećim djelom samo si može sama.
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sta napravit Ništa pametno. Trazenje pažnje, a ne možeš se ekome posvetiti 24/7 ![]() Kažeš joj da ode psihijatru i to mi je nekako najviše sto mozes. Naravno, još bolje je ako ti odes sa njo0m ako pristane da budes potpora
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: jug Godina: 30
Poruka: 3,566
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sta napravit Citat:
slažem se,ima neko kome je to njeno ponašanje posao i ko se s tim malo bolje nosi i prihvaće nego svi mi skupa.. psihijatar je riješenje ali iskreno pošto su te godine u pitanju mislim da je ipak faza u pitanju!! | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 522
![]() ![]() ![]() | Re: sta napravit faza ili ne,ako okolina zanemari njene prijetnje,ona to moze shvatiti kao da je nitko ne voli i nikom nije stalo ja ti preporučam da kažeš njenim roditeljima(ako ne znaju),pa makar se naljutila na tebe,posli će ti biti zahvalna ili ako baš ne želiš to nagovori je da porazgovara sa školskim psihologom/psihologicom
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: sta napravit glupo zvuci.. ali ti tu ne mozes nista. eventualno pokusat ju odgovoriti od toga i priziti joj nekakav oslonac.
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: sta napravit nemoj je poslat psihijatru jer ce se okrenut protiv tebe i ond ace se tek ubit jer ce mislit da je svi mrze....pricaj s njom,probaj joj nac decka (nekog pazljivog) il joj kupi ljubimca (psa il macku)...neznam kak da ti vise pomognem
__________________ I pametni grijese |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:56.

a ako ce se stvarno ubit onda joj niko nemoze pomoc...

I pametni grijese