| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi sta napravit u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: toy_doll npr...imate frenda ili frendicu koja razmislja o tome da se ubije...ponekad joj dodu takve ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: sta napravit Citat:
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: Zadar Godina: 15
Poruka: 202
![]() | Re: sta napravit nisam ja...ja sam jedno telegentno bice koje jos zeli zivit...a to je cura iz osnovne...iz mog raz(bivseg fala bogu) a i ako cura nađe dečka obicno nalazi delikvente...cak jedan lik u kojeg je bila zaljubljena se predozira...a vec se pokusala ubit pa i ako joj dam pistolj ubila bi se...a i bila je kod psihijatra i nista se nije promjenilo...sto je najgore roditelji su uzrok tomu...a ima i sestru koja ide u treći razred i propusila je...to je ludilo.... jer ipak ja to nemogu bit...jer sam pre pametna za takvo sto...
__________________ svako zasto ima svoje zato a najjace zasto ima svoje najjace zato neumire se slucajno |
| | |
| | #18 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sta napravit pa ja svako malo mislim kak da se ubijem..al isreno..nemoj nikome rech..pičkica sam pukni se ko ga jebe k'o da josh netko obracha pazhnju na tebe
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: Zadar Godina: 15
Poruka: 202
![]() | Re: sta napravit Citat:
a ja znam da ova cura ima to oboje ![]() ![]()
__________________ svako zasto ima svoje zato a najjace zasto ima svoje najjace zato neumire se slucajno | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sta napravit gle čim ona razmišlja ništa od toga! vjerojatno joj treba sam malo više pažnje od ljudi koji ju okružuju. od ljudi koje ona voli! moj frend se objesio! onak jednog dana došo doma uzo štrik otišo na livadu i ode! ništa nikome prije nije reko nije ostavio nikakvu poruku.ništa. samo je otišo... "Jer sve prolazi, ostaje samo u nama U srcima , u umu, I foto albumu Priča svaka slika, da ne zaboravin nikad Nasmijana lica nekih starih prika Nekih nema više, ostale su sjene Mora bit da je s njima nesta I dio mene Al vrate ga kiše, I vitar s juga Neka stara pisma, nostalgija I tuga.ra pisma nostalgija i tuga"
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." Zadnji Uredio trip : 12-12-07 u 10:26. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:58.