| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi sta napravit u Društvo forumu; S obzirom koliko ima godina to nije nista precudno. Kad cure tek udu u pubertet to zna bit emocionalno jako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sta napravit S obzirom koliko ima godina to nije nista precudno. Kad cure tek udu u pubertet to zna bit emocionalno jako tesko. Znam po sebi i po prijateljicama u tim godina. Pricaj s njom, neka zna da te uvik moze nazvat kad joj je tesko, tebe ili nekog drugog. Bitno je da ima neki oslonac, jer u tim godinama su ti roditelji najgori neprijatelji, a prijatelji u istom k****. Ne privlaci paznju na sebe bzvz, ocito je nesto jako muci, ali nema se kome povjerit, i vjerojatno je usamljena bez obzira na ljude oko sebe. Uglavnom, potrudi se da bude malo manje usamljena, da ima s kime popricat i pokazi da si osoba od povjerenja (ako stvarno to jesi). Proci ce je to s vremenom. Neznam sta da ti vise kazem.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: sta napravit Citat:
![]() ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Starter | Re: sta napravit A JBG to je ozbiljan problem...ja ti savjetujem da joj kazes da potrazi pomoc nekog malo starijeg...ali pomozi joj koliko mozes.....ja sam isto si jednom rezao zile i u bolnici zavrsio na sivanju...nije joj lako vjerujem poz
__________________ Oi!Punk |
| | |
| | #27 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sta napravit Kako sta da radis? Pa, ima li to dete roditelje?! Ne odmah kod psihijatra, to ce izazvati jos veci bes u njoj, neko starii treba s njom popricati i pokusati otkriti prave motive koji vode toj nameri, preispitati te motive i pokusati uticati da se situacija popravi, objasniti joj...pomoci da resi problem (stvaran ili umisljen)... A ti? Budi vishe uz nju, pokusaj je nagovoriti da ti se otvori, pokazi se puna razumevanja, ne osudjuj njene pokusaje, reci joj da je u potpunosti razumes, da svi imamo dobre i lose dane, da mora biti hrabra i uhvatiti se u kostac sa zivotom, reci joj: "ja znam da si jaka, ti to mozes!!!"
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: sta napravit Citat:
i da dobro si napisala ona samo razmišlja o tome kak će se ubiti.... u vauuuu popila je tablete za spavanje...vaooooo.... vaoooo pobjegla je od kuće.... tvoj lega/legica samo glumi žrtvu i privlači pozornost na sebe,želi da ga ljudi sažaljevaju.... i glumi nekog jadnika/jadnicu,patnika/patnicu-želi bit u centru pozornosti...kad ti neko kaže da će se ubiti-to je glumatanje u 99% slučajeva.jel da se neko stvarno oće ubiti ne bi bježao od kuće ili popio nekoliko tableta za spavanje neg bi se baš zapravo ubili.... nemoj biti naivna i vjerovati u takve priče -samo sebe opterečuješ i jebeš s tim.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: sta napravit A postoji i 50:50 šansa da će se zbilja koknut. A ovi kaj kenjaju da se neće koknut,da samo želi bit u centru pažnje....e što ako se stvarno kokne ? To je problem kod ljudi.Neki ne shvaćaju takve stvari ozbiljno. ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:49.