Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi sta napravit u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Replica A postoji i 50:50 šansa da će se zbilja koknut. A ovi kaj kenjaju da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-03-08, 12:15   #31 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,239
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: sta napravit

Citat:
Pravi autor: Replica Pogledaj Poruke
A postoji i 50:50 šansa da će se zbilja koknut.

A ovi kaj kenjaju da se neće koknut,da samo želi bit u centru pažnje....e što ako se stvarno kokne ?

To je problem kod ljudi.Neki ne shvaćaju takve stvari ozbiljno.
pa čuj ja sam mislila da hoće,dok nisam upoznala osobe koje samo seru da će se ubit kako bi bili u centru pažnje.i ja ne kenjam nego samo kažem ono što znam
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 15:11   #32 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,146
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
imala sam ja taku legicu-->to je psihički poremečeno...
i da dobro si napisala ona samo razmišlja o tome kak će se ubiti.... u vauuuu popila je tablete za spavanje...vaooooo.... vaoooo pobjegla je od kuće....
tvoj lega/legica samo glumi žrtvu i privlači pozornost na sebe,želi da ga ljudi sažaljevaju.... i glumi nekog jadnika/jadnicu,patnika/patnicu-želi bit u centru pozornosti...kad ti neko kaže da će se ubiti-to je glumatanje u 99% slučajeva.jel da se neko stvarno oće ubiti ne bi bježao od kuće ili popio nekoliko tableta za spavanje neg bi se baš zapravo ubili.... nemoj biti naivna i vjerovati u takve priče -samo sebe opterečuješ i jebeš s tim.
100% si sigurna? Ako je ta tvoja samo folirala, ne znaci da ce svako...

A popiti tablete i zavrsiti u bolnici nije samo razmisljanje, to je pokusaj samoubistva!!!

Zadnji Uredio white devil : 24-03-08 u 15:13.
white devil je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 23:29   #33 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-12-07
Godina: 13
Poruka: 554
Sasuke se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sasuke

Ma moj frend isto tak nekad pocne buncat... Onda ja njemu pocnem kako je rekao da ce doc jednom s ferarijem po mene, pa kako ce mi platit jedne poene za igricu dok se zaposli(posto je stariji od mene 3 god...)...
I onda ga ja prosvjetlim i onda odustane od samoubojstva...
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 07:33   #34 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,254
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

NEUKROTIVA pa di si , a gle ima ljudi kojima je to vec postapalica i dnecno 2 puta kazu da ce se ubit iz navike, a ima i ljudi koji su na rubu i koji to kazu da vide jer uopce ima netko ko bi im mogao pomoc i koje ce biti uz tu osobu shvavas, a isto tako takve osobe su prekrhke da bi tu borbu mogle same voditi, treba im podrska
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 09:10   #35 (permalink)

neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
100% si sigurna? Ako je ta tvoja samo folirala, ne znaci da ce svako...

A popiti tablete i zavrsiti u bolnici nije samo razmisljanje, to je pokusaj samoubistva!!!
pa ne znači da će svako ja samo kažem da ima ljudi koji foliraju,kako bi izazvali sažaljenje,

Citat:
Pravi autor: driver1zg Pogledaj Poruke
NEUKROTIVA pa di si , a gle ima ljudi kojima je to vec postapalica i dnecno 2 puta kazu da ce se ubit iz navike, a ima i ljudi koji su na rubu i koji to kazu da vide jer uopce ima netko ko bi im mogao pomoc i koje ce biti uz tu osobu shvavas, a isto tako takve osobe su prekrhke da bi tu borbu mogle same voditi, treba im podrska
driver,bem ti sina pa šta se dereš na mene? hihihi.pa da-ima ljudi kojima je to poštapalica ali ima stvarno i onih koji oće,al po mom je 99 % ljudi da neće a 1 % da oće. normalno da im treba podrška i sve to pružala sam i ja podršku dok nisam svatila da je folirancija....
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 09:30   #36 (permalink)
dr.sc. Foruma

driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

a ti bi mene he he , samo je jedino problem kako skuzit kojoj je osobi to postapalica kada to prvi put cujes od nje, a koja to misli ozbiljno, znas
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 09:33   #37 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

ma ja imam jednu "frendicu" poznanicu, koja svako malo place ubit ce se, oprerezat ce zile bla bla, i onda kad nitko ne obraca paznju(vec smo navikli) zacepi. i nista ne radi

tako da.. zanemari
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 10:16   #38 (permalink)

Citat:
Pravi autor: driver1zg Pogledaj Poruke
a ti bi mene he he , samo je jedino problem kako skuzit kojoj je osobi to postapalica kada to prvi put cujes od nje, a koja to misli ozbiljno, znas
da da ja bi tebe hehehe pa skužim ja po osobama
Citat:
Pravi autor: blackdevilles Pogledaj Poruke
ma ja imam jednu "frendicu" poznanicu, koja svako malo place ubit ce se, oprerezat ce zile bla bla, i onda kad nitko ne obraca paznju(vec smo navikli) zacepi. i nista ne radi

tako da.. zanemari
e pa na take sam slučajeve i ja naišla.... "rezat ću si vene" "popit ću tablete" i ostala sranja.....
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 11:00   #39 (permalink)
Banned

Datum registracije: 24-03-08
Godina: 30
Poruka: 134
zenskarosh

ja ne bi nista. sta se tu uopce moze vise napraviti i iskoristiti ili poboljsati...

out slučaj. mala pazi ti na sebe, pusti druge... uci na tudim i svojim grsekama... sagradi svoj imunizam... da vidis kako ces kasnije dobro proci u zivotu ali opet s kracena s ljudsko birokratskim granicama haha
zenskarosh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 13:07   #40 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
da da ja bi tebe hehehe pa skužim ja po osobama
aj skuzi mene he he , pa kak skuzis
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108