| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi sta slusate u Društvo forumu; Sta cu slusati do Dance-a pa necu slusati onu "glazbu"(ako se tako moze nazvati) na kojoj ... |
| Vidi Rezultate Anketa: najbolja grupa od ove 3 | |||
| The Doors | | 5 | 27.78% |
| AC/DC | | 5 | 27.78% |
| Guns n Roses | | 8 | 44.44% |
| Glasači: 18. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #63 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-02-08 Lokacija: Istra
Poruka: 76
![]() | Re: sta slusate od navedenog su daleko najbolji AC/DC, ali nitko ne spominje legendarne Pink Floyde, Springsteena (THE BOSS), zz top, animals, led zeppelin, jimmya, steppenwolf, nazareth, LYNYRD SKYNYRD, eric clappton, chuck berry, james brown, John Lee Hooker, Johnny Cash, dire straits....moga bin nabrajat kvalitetnu muziku do sutra...to su ever green-i koje ce slusati i nasi unuki...a ki ce slusat kretena od tomsona ili grupe koje sastave hit koji 2 mijeseca drzi vrh na svim ljestvicama, i kad dođe druga budala na njegovo mijesto on padne u zaborav...takvih faca je puna nasa estrada....koji se nazivaju pjevacima, umjetnicima...neznan ca sve ne...sramota... |
| | |
| | #64 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: sta slusate a tek na wc-u melodija ko u prici ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #68 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: sta slusate slusam si brata, ipak sam ja samo izraslina na njemu ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-03-08 Godina: 18
Poruka: 4
![]() | Re: sta slusate Jebalo vas to.Aerosmith je najbolja stara rock grupa ikad!Isto ko i AC/DC.Oni su preeezakooon.Papa Roach i Hladno Pivo su cool.Irski punk!!!CARSKA GLAZBA!!!Onda Kaiser Chiefs i,Belfast Food,Offspring,SEX PISTOLS(punk) i Sum 41.....previše za nabrajat |
| | |
![]() |
| Tagovi: glazba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:00.