| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Što ako cura nakon mjesec dana ohladi?? u Društvo forumu; Eto pitanje je u naslovu pa malo pomozite!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Što ako cura nakon mjesec dana ohladi?? iskreno.. ne vjerujem da bi se takva veza mogla nastaviti... doduse ako je ona voljna potruditi se (iako ne znam oko cega) onda se potrudite, samo se nemoj previse nadati ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Što ako cura nakon mjesec dana ohladi?? pa ako se cura ohladi to znači da to nije to...možda si joj radio nešto što nije volila,pa se ohladila... a možda uopće nije bila ni zagrijana... objasni nam malo detaljnije šta je bilo...
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 985
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ako cura nakon mjesec dana ohladi?? nađeš drugu..ima ih ko drača! ![]()
__________________ To cry is to know that you're alive But my river of tears has run dry I never wanted to fool you, no But a cold heart is a dead heart |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ako cura nakon mjesec dana ohladi?? Brutalno ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 985
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ako cura nakon mjesec dana ohladi?? pa kad bezveze kmeči ![]()
__________________ To cry is to know that you're alive But my river of tears has run dry I never wanted to fool you, no But a cold heart is a dead heart |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ako cura nakon mjesec dana ohladi?? Istina. Bolje reci direkt i bez rukavica nego okološati pa zbuniti jadnog decka. Gle, bjez od toga. Nadji neku koja ce tebi kao i ti nju nositi kao kap vode na dlanu. A vjeruj mi uvijek ces naci takvog partnera ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ako cura nakon mjesec dana ohladi?? Dobro, ti imas 19 godina, ako imas curu 2-3 godine mladu od sebe, aleluja da joj je za misec dana dosadilo. Ta cura zapravo nije bia u vezi, ona se igrala veze. I ta igra joj je dosadila. Ajde dalje.
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Što ako cura nakon mjesec dana ohladi?? ja sam se ohladila u vezi od lika jel je bio prenaporan,forsirao je stalno neke stvari koje ja nisam tjela,i to me samo odbilo od njega... i rekla sam mu da sam se ohladila i on i dalje to je gorzno kad se ohladiš... i onda smo prekinuli...
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:03.

to je gorzno kad se ohladiš... i onda smo prekinuli...