| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Što ako cura nakon mjesec dana ohladi?? u Društvo forumu; Zatvori ju u podrum na kruhu i vodi dok se ne predomisli... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| charolastra | Re: Što ako cura nakon mjesec dana ohladi?? Zatvori ju u podrum na kruhu i vodi dok se ne predomisli ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što ako cura nakon mjesec dana ohladi?? ajde ne skvici mi sad zbog toga ko zamorac u laboratoriju...cak i on se ne zali tolko....ohladila se mala...i kaj cemo sad...oces se rasplakat zbog toga sad...ha?..ha?...ha?.....ne jednom ce ti se to desit...i sta sad...idi dalje...ko ju jebe...ti ziher ne...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Što ako cura nakon mjesec dana ohladi?? a macore,pa bed je dečku... možda voli curu,pa se bedira jel se ohladila..dečko je emotivac...ne bi đabe otvorio temu da ga to ne jebe...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #18 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ako cura nakon mjesec dana ohladi?? Autor teme nije precizitarao je li se nakon dva mjeseca cura ohladila od jebačine ili od držanja za rukice, romantičnih šetnja uz more u suton i izmjenjivanja nježnosti na klupi u parkiću iza škole... Mislim da je to ipak najbitniji detalj u cijeloj priči.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #20 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ako cura nakon mjesec dana ohladi?? Pa ako jebačine nema, nego samo cmok cmok liz liz slin slin... onda se cura ohladila... zaključaj je - nema ništa od toga. Zaboravi. Zanemari. mislim, to bi ti bio moj savjet... nema ništa od toga...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:55.