| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Što ako cura nakon mjesec dana ohladi?? u Društvo forumu; Mozda nije ni u pocetku bila dovoljno zagrejana, vec je pokusala, pa sta bude,...a ono nista! Ocigledno da nije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ako cura nakon mjesec dana ohladi?? Mozda nije ni u pocetku bila dovoljno zagrejana, vec je pokusala, pa sta bude,...a ono nista! Ocigledno da nije bilo fluida...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #22 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ako cura nakon mjesec dana ohladi?? Pod ovim "fluid" misliš na penetraciju?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #23 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ako cura nakon mjesec dana ohladi?? Ne, mislim na nedostatak obostrane zagrejanosti, zelje za partnerom, dovoljno svidjanja,...kao kad se dvoje gledaju, a iz pogleda se vidi da se jako zele, da tu 'ima ono nesto' izmedju njih, to je taj fluid!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ako cura nakon mjesec dana ohladi?? OK... dakle, "fluid" znači "obostrana želja za penetracijom"
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 48
![]() | Re: Što ako cura nakon mjesec dana ohladi?? znaaaaam kako vam je... pusti je... ti se pravi hladan... da vidis kako se lako i kako se odma zagrie... sigurno previse tlacis i preveliki pritisak radis... i onda se ona udaljava... nie se sada ohladila... samo je postala sa zagrijane na mlaku... pazi da se ne ohladi jer ako se ohladi onda pisi kuci propalo |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 283
![]() | Re: Što ako cura nakon mjesec dana ohladi?? Citat:
![]()
__________________ Been there,done that.... | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ako cura nakon mjesec dana ohladi?? ![]() Smješno mi je vidjet tko sve daje savjete ![]() Berzer ti prvo rješi svoje probleme, a onda savjetuj. Soprano - premlada je i ne možeš očekivat od cure od 16 godina da se trudi oko nečega kad još ni sama ne zna što želi. Ohladila se jer joj nisi zanimljiv, kao što je White Devil rekla, nema kemije i to je to. Idi dalje, ali nemoj ni tu malu otpisat, jer u toj dobi su jako prevrtljive. ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:53.

.. Salu na stranu.. Nego, vidi jel jos zeli bit s tobom. Mj dana je kratko za bilo sta...