| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Što biste učinili da imate ovakav život? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: sahasa Tebi je stvar opće kulture da netko zna što i tko je emo !? Daj molim te... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-02-08 Lokacija: ZagREb Godina: 15
Poruka: 73
![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? Citat:
xX.pa i niJe sTvAr 0pChe kuLTure..aLL kaD netKO iDe sRat 0 nJima,a Da nE zNa ni tK0 sU ni sHta sU..misLim da je t0 bOlesNo..0nDa bI sE prvO trEba0 rAsPitaT 0 nJima.p teK 0nDa nekaI sV0Je recH..xXx
__________________ xXx ..luW ya.. xXx | |
| | |
| | #95 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? i po mogucnosti koristi normalna slova i ne shift ili caps lock svake sekunde ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #97 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 30
Poruka: 1,031
![]() ![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? Na curu ćeš s vremenom zaboraviti, drolja nije ničega vrijedna, a kamoli tebe!!! Imam skoro 30, a moja stara još uvijek sere što izlazim i cugam, kad nađeš svoj stan, sve će to biti prošlost, znam kako je! Kad svi u kući postanu tlaka a ti budeš zadnja rupa na sviralu, naučiš biti sarkastičan i svima nabijaš to na nos, ako te izbace van, stari, radiš, naći češ stan i skulirati se! I onda te više nitko neće daviti!!! Frendovi, ako su ti to doista pravi frendovi onda bi te trebali izvući iz alkohola, ili ti barem srati zato jer previše cugaš!!! ....i onda, možda sve krene onako kako bi htio; tvoj stan, gdje si svoj šef, gdje ti nitko ne sere, nađeš curu, kupiš psa a slobodno vrijeme koristiš za gušt a ne na cugu!!!!!!!
__________________ |
| | |
| | #98 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? zakaj kupi psa , pa dovoljan je on ako bude rob svima oko sebi i ako mu frendovi govore: vam ti curaj , cura mu kaze nemozes nikaj a starci ga jebu da se vrati, bitno je imati svoje ja a za drugo se vec izboris nekako ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #99 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 237
![]() ![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? A zašto ne bi mogli vjerovat? ![]() Dragi moj, nemaš ti pojma šta je težak život... ![]() I drago mi je da nemaš! Ima jako puno ljudi koji bi sve dali za život kakav imaš ti i bili sretni, al takve stvari nisu za na sva zvona... ![]()
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... |
| | |
![]() |
| Tagovi: fancy life |
« srednja škola
|
Umjetni pircing »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:41.

..luW ya..

, pa dovoljan je on ako bude rob svima oko sebi i ako mu frendovi govore: vam ti curaj , cura mu kaze nemozes nikaj a starci ga jebu da se vrati, bitno je imati svoje ja a za drugo se vec izboris nekako