| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Što biste učinili da imate ovakav život? u Društvo forumu; gle da mi se zbilja to dogodi da imam tako jebeno sjeban život, kaj je sigurno prebio bi curu na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? gle da mi se zbilja to dogodi da imam tako jebeno sjeban život, kaj je sigurno prebio bi curu na mrtvo ime sa parama izašo sa suda i prebacio se sa alkohola na studenu a ak to društvu ne paše našao bi drugo. (zbog prvog ću pobrat kritike ali zmk)
__________________ za PAN spreman |
| | |
| | #102 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,160
![]() ![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? prebio bi curu , ma bravo bravo ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 177
![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? pisa mi se od smijeha ak misli da cemo mu povjerovat ![]() ![]()
__________________ Speak when it is not proper to be silent, but speak concerning the things you know only when it is fitting |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? ako imas ta svoja primanja novčana i ako su ti roditelji takvi, možeš slobodno otić od kuće jbt, pa imas 18 u guzici, ja sam sa 15 prespavo 2 noći van kuće jer mi je stari digo tlak. dalje....nešto što mi neide u glavu, a to je da zbog neke ženske mnogi režu žile, ubijaju se, piju itd. pa jbt, ima još milijun drugih (vjerojatno i boljih od te ako te varala sa drajverom i čistačom bazena) žena koje vrijede više od te tvoje perverznjakuše razmisli malo glavom i nemoj puštat da ti dijete od 16 godina daje savjet ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: fancy life |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:53.

, ma bravo bravo 

kakva tema