| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Što biste učinili da imate ovakav život? u Društvo forumu; Nije to tako strašno kako se čini... premlad si još. Nauči se nositi s tim, nemam boljeg savjeta. Ipak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? Nije to tako strašno kako se čini... premlad si još. Nauči se nositi s tim, nemam boljeg savjeta. Ipak imaš dobre prijatelje kako sam kažeš. Znaš li ti koliko nas ima dvolične i lažne prijatelje? Život je sranje i čekaju te možda još i gora govna kasnije kroz život... a tu su ti tvoji prijatelji da ti pomognu kad god ti je teško. Cijeni ono što imaš...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-09-07
Poruka: 15
![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? nije mi rekla nego9 sam sazno i to je bila javna tajna jer su ih vidjeli neki meni bliski ljudi, i hvala na podršci od nekih osoba ovdje iako ne tražim podršku nego samo pokazujem kakav život neki ljudi imaju... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? Pa ne trebaš ti nama pokazivat kakav život neki ljudi imaju, jer se neki od nas nose ili su se nosili i s gorim stvarima, samo ti se želi ukazat na to da se stvari mogu gledati i sa pozitivne strane. Jer, vjeruj mi, uvijek može gore. I takav ili sličan život ima i ostalih 90% 18-godišnjaka. Što bi da si umjesto po kafićima svoje vrijeme provodio u podrumima i pod granatama ne znajući jesu li ti roditelji živi ili ne? Roditelji su ti zdravi i živi i sve se može riješiti razovorom. Nisi ni svjestan koliko si sretan. Ja ti želim da to što prije shvatiš.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 23-09-07 u 13:38. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? NIje sve tako sivo kad imaš s nekim otić na pivo ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #16 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? Citat:
Citat:
![]() | ||
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život?
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,062
![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? Citat:
![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: fancy life |
« vas prvi put..
|
break dance »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:54.

Nauči se nositi s tim, nemam boljeg savjeta. Ipak imaš dobre prijatelje kako sam kažeš. Znaš li ti koliko nas ima dvolične i lažne prijatelje? Život je sranje i čekaju te možda još i gora govna kasnije kroz život... a tu su ti tvoji prijatelji da ti pomognu kad god ti je teško. Cijeni ono što imaš...