Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Što biste učinili da imate ovakav život? u Društvo forumu; Nije to tako strašno kako se čini... premlad si još. Nauči se nositi s tim, nemam boljeg savjeta. Ipak ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-09-07, 13:16   #11 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Što biste učinili da imate ovakav život?

Nije to tako strašno kako se čini... premlad si još. Nauči se nositi s tim, nemam boljeg savjeta. Ipak imaš dobre prijatelje kako sam kažeš. Znaš li ti koliko nas ima dvolične i lažne prijatelje? Život je sranje i čekaju te možda još i gora govna kasnije kroz život... a tu su ti tvoji prijatelji da ti pomognu kad god ti je teško. Cijeni ono što imaš...
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 13:22   #12 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika comewithme1717

Datum registracije: 23-09-07
Poruka: 15
comewithme1717 se izdvaja iz mase

nije mi rekla nego9 sam sazno i to je bila javna tajna jer su ih vidjeli neki meni bliski ljudi, i hvala na podršci od nekih osoba ovdje iako ne tražim podršku nego samo pokazujem kakav život neki ljudi imaju...
comewithme1717 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 13:35   #13 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Pa ne trebaš ti nama pokazivat kakav život neki ljudi imaju, jer se neki od nas nose ili su se nosili i s gorim stvarima, samo ti se želi ukazat na to da se stvari mogu gledati i sa pozitivne strane. Jer, vjeruj mi, uvijek može gore. I takav ili sličan život ima i ostalih 90% 18-godišnjaka.

Što bi da si umjesto po kafićima svoje vrijeme provodio u podrumima i pod granatama ne znajući jesu li ti roditelji živi ili ne? Roditelji su ti zdravi i živi i sve se može riješiti razovorom. Nisi ni svjestan koliko si sretan. Ja ti želim da to što prije shvatiš.

Zadnji Uredio Wamp : 23-09-07 u 13:38.
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 13:35   #14 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,330
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

NIje sve tako sivo kad imaš s nekim otić na pivo
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 13:38   #15 (permalink)
Starter

sve us vemu ja volim svoj život i vjerujte mi velika većina mojih vršnjaka nema ni upola sličan život
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 13:51   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: comewithme1717 Pogledaj Poruke
sve us vemu ja volim svoj život i vjerujte mi velika većina mojih vršnjaka nema ni upola sličan život
istina, većina nema ovo:

Citat:
Onda, imate stalni izvor primanja ali sve novce trošite na akohol i jednom do dvaput tjedno dolazite mrtvi pjani kuć. S time da vas mater ne može očima vidjet i ne dopušta vam da izlazite. Jedina dopušte relacija je škola-kuć.
Jedini način na koji izlazite je tako da svake večeri bježite od kuće kako biste se zajebavali s frendovima.
stvarno mi te žao
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 13:55   #17 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Life's a bitch so fuck it... to je zivot navikni se... nije nikom lako...
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 14:25   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Citat:
Pravi autor: Bahamut Pogledaj Poruke
Čekaj da pogodim....ti si sigurno emo
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 15:32   #19 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,062
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Učenik ste četvrtog razreda jedne od najtežih škola (maturant ste), nemate curu ali možete ju imate no zbog nekih problema ne želite više imati nikakve veze s opozit sex...
I unatoč toj činjenici i dalje si toliko nepismen.
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 15:49   #20 (permalink)
Starter

šta tu ne štima pojasni mi?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fancy life

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111