| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Što biste učinili da imate ovakav život? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: comewithme1717 šta tu ne štima pojasni mi? To ti meni ili?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? ![]() Kako danas pubertetlije imaju inspiracije. Kaj frka, a? Sutra škola ujutro, a zadaće nije napisana? ![]() Velko'M ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-09-07 Lokacija: SPLIT
Poruka: 33
![]() | A jbg... Zivot je sjeban... Ne kuzin zasto si uopce potaka temu... Da bi ti se ljudi rugali??!! Iako mislin da je ovo sta si napisa izmisljeno samo da bi posta "popularan" na forumu, a ne vidin smisao da se stvari izmisljavaju zbog foruma... Ugl... Ako ti je zivot stvarno takav...Ubij se... Ili mogu ja to umisto tebe... ![]() ![]() I da... u stvarni zivot...![]() Koliko se ljudi zele ubit, a zasto se ne ubiju??!!! Jer znaju da ce posli zalit za zivoton... A ako nemas za nicin zalit, onda se ubij... Ali to su samo prolazni problemi... Pubertet i to... ![]()
__________________ Lud je samo onaj cija se ludost ne poklapa s ludoscu vecine... Zadnji Uredio daidza : 23-09-07 u 19:30. |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,059
![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? Citat:
![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? Citat:
Da se nitko vise ne moze pozalit na forumu da ga dobro ne isprdaju ,cast izuzecima. comewithme, samo zadrzi prave prijatelje,bolje jedan pravi nego 100 kojima sluzis da bi im platija pice petkom, takva cura ti ni ne treba, a jedan dan kad se osamostalis zivot ce bit laksi, ako nista bar ces se znat malo bolje nosit s problemima i promjenama u zivotu, pa makar ti problemi bili tezi, ti ces bit jaci. A starci ko starci, tu su da pizde, valjda zato sta te vole. ![]() I svaka cast na iskrenosti. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? gledaj to sa druge strane-riješio si se fufice koja te varala,kad dođeš kući imaš tišinu i mir(jer ti se starci odmaraju) mama se brine za tebe-ma kako to pokazivala,imaš frendove,novac.......neznam šta ti više treba. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? hm...ne kuzim poantu ove tvoje " tuzne " price... jedino sto mogu reci je da je to tipican zivot svakog drugog 18ogodisnjaka koji ide u gimnaziju... bar ja tako mislim... decki se zaljubljuju...cure u tim godinama su djetinjaste kucke i nista ne uzimaju za ozbiljno pa ih varaju...ocito mamica i tatica imaju para pa imas i za izaci van i cugas ( kao i svaki ostali 18ogodisnjak)...mamica ti je zabrinuta pa ne zeli da se druzis sa " zlocestim deckima "....a ocito i ona i tata rade i zabrinuti su zbog posla i pruzanja tebi sve sto zelis pa ne zele slusati tvoja sranja za vrijeme dnevnika... klasika....sto bi ja rekla a sto se tice frendova koji te znaju samo dok se dobro cuga...to je takodjer klasika i cesta pojava kod ljudi u tvojim godinama... ja imam 19 ...isto sam zavrsila gimnaziju...jednu od tezih...i znam da je tak svakom drugom decku... ne kuzim poantu tvoje price...
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
![]() |
| Tagovi: fancy life |
« vas prvi put..
|
break dance »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:53.

u stvarni zivot...

Nauči se nositi s tim, nemam boljeg savjeta. Ipak imaš dobre prijatelje kako sam kažeš. Znaš li ti koliko nas ima dvolične i lažne prijatelje? Život je sranje i čekaju te možda još i gora govna kasnije kroz život... a tu su ti tvoji prijatelji da ti pomognu kad god ti je teško. Cijeni ono što imaš...
A starci ko starci, tu su da pizde, valjda zato sta te vole.