| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Što biste učinili da imate ovakav život? u Društvo forumu; da nisu tvoji doma u nekoj sekti? (ok! sala) ma ja mislim da se samo trebas strpit dok prodjes kroz ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-09-07
Poruka: 15
![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? eto samo da kažem još neke stvari neki misle da je sve ovo izmišljeno...ljudi moji ovo je tek gruba istina, ima još puno toga za dodat.... hvala onima koji pružaju podršku i još nešto...mjesečna primanja u mojoj obitelji iznose nešto manje od 1500 kuna (nisam jedan od onih kojemu mamica i tatica sve kupe) |
| | |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? Ali zašto onda sve trošiš na alkohol kako si napisao? Kažeš da nemaš dobar odnos sa svojom mamom, ali da sam ti ja mama ne bih ni ja podržavala da se non stop opijaš i sav novac trošiš na cugu, a ja jedva spajam kraj s krajem. Nijedan se roditelj ne ponosi svojim pijanim djetetom pa ne čudi što te ne pušta van i što provjerava tvoje društvo. Oprosti, ali ne mogu se sažaliti nad tobom. Budi malo umjereniji pa će ti se barem jedan problem popraviti. I nemoj misliti da su ovdje svi imali sve što su poželjeli cijeli život, a samo si ti jadan siromašan. |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? Citat:
![]() Jako žalosna situacija, jadan ti, ja zaista ne znam kako izdržiš. Ne daj Bože pomisliti da nisi ti taj koji je u pravu i kojemu je teško. Najteže. ![]() Suze ronim, ruke mi krvave. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #35 (permalink) | ||||||
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? Citat:
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
DR. Phil
__________________ Drop the Leash! | ||||||
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 16-09-07 Lokacija: SPLIT
Poruka: 33
![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? Citat:
ImAs JoS tOgA ZA DoDaT???!! Pa CeKaMo!! nEmAm Ni Ja rOdItelJe KoJI MI KUpUjU po zeLji... jEdvA SAn ih naGoVorIla Da mi KuPe KoMP!!! a MoJI StArCi imAjU OboDvOje SvUkuPNo 7000 kn miSeCNo... a kaKo tO da Ti MoZes na inTeRnEt...?? DA Su MoJIm stArCImA tOLikA PrIMaNja NeMa SaNsE dA Bi tO TRoSiLA NA INtERnEt I AlKoHOl.... bIlo bI bOlJE DA sI, PrIje nEgO sTa si PriCu SmiSliA, RAZmISlJa o PoSLjEDiCAmA, Tj. Sta ce ljUdi ReC... aKO Je tO sTvARnO iStINa, nE Pij aLkOHoL, nEgO lOVon zA aLkoHoL KuPi MaTerI i OcU NesTo...SiGuRnA sAn da bI oNDa i PrIcalI s tOboN... ImaJu doVolJno pRObLeMa I BeZ TEbE... ZaliM tVOjE ROdItElJe!!! ![]()
__________________ Lud je samo onaj cija se ludost ne poklapa s ludoscu vecine... | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-09-07
Poruka: 15
![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? komjutor sam kupio (svojim novcima) na rate a uostalom ti ako ne želiš vjerovati da neki od nas imaju takav život ne moraš... a uostalom ove ostale stvari ako te stvarno zanimaju mogu ti to poslati na mail cijeli svoj potpuni životopis, jer ne želim otkrivati apsolutno sve detalje iz svog života |
| | |
![]() |
| Tagovi: fancy life |
« vas prvi put..
|
break dance »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:19.

(ok! sala)